G4Media.ro

VIDEO A dispărut muzica rap antisistem din România? Ce mesaje promovau trupele…

VIDEO A dispărut muzica rap antisistem din România? Ce mesaje promovau trupele underground din anii 2000 și ce contestă noii artiști?

A dispărut muzica rap cu mesaj antisistem din România? Ce mesaje au promovat artiștii underground ai anilor 2000? Se mai face acum muzică rap cu mesaj antisistem? Cine sunt artiștii care o fac? Ce cântă ei? Ce legătură este între Erika Isac și Paraziții?

 • Vezi un videostory realizat de Denis NistorSusține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. @Denis Nistor – Care artisti? Cei care pun mana pe microfon si spune injuraturi ei sunt „artisti”? Arta de a canta a cam disparut in mare parte. Cand vrei sa pormovezi antiviolenta, nu fi agresiv la microfon. Aceia nu au fost si nu sunt artisti. Arta in muzuica se cere bunul simt si responsabilitate. Asa ca…..

 2. pai si azi e ca in anii 2000. puradei care replica ce vad in SUA, dar la o calitate sub-mediocra. hata sunt si ei artisti.. au nevoie atentie.

 3. Care sistem?
  Măi oameni buni primul lucru care l-au făcut înainte de a pune mâna pe DNA au fost să pună mâna pe SRI şi abia apoi au trecut la DNA dacă vă căutaţi puţin prin memorie.
  Deci care sistem măi băieţi că sistemul ăla nu mai există şi i-au luat locul sistemul paralel care a devenit sistem pe bune şi nu mai este paralel de nimeni nu îl mai critică din simplu motiv că acuma există doar un singur sistem, al lor.

  Deci este normal să nu se mai vorbească de sistem că nu mai există, aşa că noi avem bănuiala că la modă în următoare perioadă va fi texte de genul ăsta:
  ………..
  – Pensii speciale
  – Inflaţie
  – Taxe
  – Alianţe dubioase
  – Ori că o faci cu stânga ori că o faci cu dreapta tot lapte bătut iese la vot
  – Victima este vinovată că a provocat agresorul
  – Cine nu sare cu noi are crampe de la vaccinări
  – Cine nu sare cu noi are ascuns un vibrator şi aşteaptă să îi cadă un săritor
  – Cine nu sare cu noi l-am pierdut de tot că cipul nu are programare de săritor
  – Cine nu sare cu noi 5G sigur îl are sub control
  – Doar fără corupţi că noi nu mai avem funcţii publice şi doar funcţii politice
  – „Băse la brutărie” se va schimba cu „să îi îndoim ranga lui Drulă”
  ………..

  Ce vream să vă spunem este că au de unde alege că avem o grădină zoologică întreagă.

  Ca fapt divers vă anunţăm că dacă mai exista sistemul Ghiţă încă mai făcea şi azi telenovele la PanicaţiiTV.

  Ăsta nu este banc şi este previziune: acuma că ne-aţi amintit de Ghiţă ne este teamă că dacă cade Putin chiar băieţii lui îl va face cadou la schimb cu ceva, de ne este teamă că o s-o ia iarăşi pe calea pribegiei şi va urma calea lui MobyDick şi va face în tur de emigrare prin Africa că vor mai rămâne puţine locuri pe unde să se aciueze.

  • Am tot citit comentariile d-tale și le apreciez.
   Dar, sincer, mă omoară când văd că scrii „vream”. Scrie, și tu, „doream” sau „voiam”, te rog.

  • Drept la replică
   ……………..
   – Noi nu facem cadouri gratuite şi doar îi luminăm să vadă calea prin care să îşi realizeze toate dorinţele, deci nu este ceva ce chiar ne „dorin” noi şi este mai mult ce îşi doresc ei dar încă nu ştiu.
   – Deja cum am explicat înainte noi nu „voiam” să ne impunem voinţa nimănui şi doar facem instructaj rapid de supravieţuire în sistemul nou apărut.
   – Deci cu părere de rău şi cu riscul de a ne supăra fanii rămânem la cuvântul „vream” pentru că noi nu vrem decât să le spunem şi nu ţinem cu tot dinadinsul ca ei să ne şi asculte. Motiv care duce la următorul raţionament: „dorinţa lor de a nu ne asculta face ca să nu înţeleagă că voiam doar să le explicăm de ce vor pierde alegerile, din cauză că dorinţele lor nu sunt voinţele altora.

   Deci ce „vream” să vă spunem este că am uitat să vă întrebăm la postarea trecută dacă aţi auzit pe undeva de formularea asta „sistemul iartă dar nu uită”?…..No noi nu am auzit.

  • a vrea, a impune,a dori, a visa

 4. Măi voi vă daţi sema cât de ridicol ni se pare când auzim anumite partide că se dau anti sistem când noi ştim că nu mai există sistemul?😏

  • 🙂 si asteapta votanti

 5. Doar Para, BUG si Racla au avut si inca au OO sa dea de pereti cu guvernul. Au scos destul…