G4Media.ro

VIDEO 27 de pasageri, majoritatea copii, au fost surprinşi în Gara Periş…

Sursa foto: G4Media

VIDEO 27 de pasageri, majoritatea copii, au fost surprinşi în Gara Periş (IF) în timp ce coborau dintr-un maxi-taxi pirat de doar 16 locuri

Sâmbătă dimineaţă, în Gara Periş din judeţul Ilfov, 27 de persoane, dintre care majoritatea copii, au fost surprinse în timp ce coborau dintr-un microbuz de 16 locuri. Potrivit martorilor, şoferul microbuzului nu dă niciodată bilete de călătorie din simplu motiv că îşi deşfăşoară activitatea în mod ilegal. Acesta a fost surprins în zile diferite, la ore diferite, cum obişnuieşte să preia pasageri peste capacitatea legală a maşinii. Cazul nu este singular.

„Astăzi, în jur de 10 dimineaţa, la gara Periş din judeţul Ilfov am filmat cum dintr-un microbuz de 16 persoane au coborât în jur de 27 de persoane. Din câte ştiu eu, şoferul îşi desfăşoară activitatea în mod ilegal. Nu dă niciodată bilete de călătorie. Este un maxi-taxi pirat. Poliţiştii au fost sesizaţi de mai multe ori despre această activitate. Periculos mi se pare faptul că din cele 16 scaune ale maşinii, 7 au fost scoase pentru a încăpea cât mai multă lume în picioare.”, a declarat pentru G4Media.ro, persoana care a surprins pasagerii coborând din microbuz.

Preţul unei călătorii pe traseul de patru km – Gara Periş (IF)/Movila (DB) – operat de maxi-taxi pirat este 4 lei. Localnicii sunt nevoiţi să meargă în astfel de condiţii deoarece primăria nu ar fi solicitat STB să acopere şi acest traseu. Autobuzele STB merge doar până la gara Periş.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...