G4Media.ro

Victoria Nuland a agreat în glumă ideea de a se pompa vodcă…

Victoria Nuland a agreat în glumă ideea de a se pompa vodcă rusească către Occident prin Nord Stream 2: „Vodca ar fi bună”. Oricum conducta nu e decât „o bucată de metal pe fundul oceanului”

Subsecretarul de stat american Victoria Nuland a agreat joi în glumă ideea unui jurnalist de a se pompa vodcă rusească sau ulei de măsline către Occident prin gazoductul Nord Stream 2, aflat în centrul unei dispute în contextul tensiunilor legate de Ucraina, potrivit unei transcrieri a discuţiei postată pe site-ul Departamentului de Stat al SUA, citată de Agerpres.

În timpul briefingului de presă zilnic, jurnalistul Associated Press, Matthew Lee, a reacţionat la o afirmaţie a subsecretarului de stat, care declarase că, „dacă Rusia va invada Ucraina, într-un fel sau altul, Nord Stream 2 nu va progresa”.

Matthew Lee i-a atras atenţia lui Nuland că de fapt construcţia gazoductului este finalizată şi conducta poate fi utilizată pentru a transporta orice, de la ulei de măsline la gaze naturale sau vodcă.

„Vodca ar fi bună. Uleiul de măsline ar fi bun”, a răspuns în glumă Victoria Nuland. Însă Nuland nu a fost de acord cu jurnalistul american, cum că Nord Stream 2 este pe deplin operaţional, ea amintind în acest sens că gazoductul nu a fost testat şi nici certificat de Germania. Potrivit lui Nuland, în momentul de faţă conducta rusă nu este altceva decât „o bucată de metal pe fundul oceanului”.

Agenţiile de presă ruse consemnează vineri reacţia purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. Potrivit Interfax, el s-a declarat convins că spusele subsecretarului de stat american nu sunt decât o glumă.

„Nuland nu a făcut o asemenea declaraţie. Nu sunt înclinat să o apăr pe doamna Nuland, ea nu face parte dintre marii noştri prieteni, mai degrabă din categoria marilor noştri critici, totuşi ea nu a făcut o astfel de declaraţie. A glumit pur şi simplu la remarca unui jurnalist, iar aceasta nu este o declaraţie”, a afirmat Peskov.

În virtutea unui acord încheiat vara trecută cu Washingtonul asupra acestui gazoduct pe care americanii nu-l voiau, dar care este acum finalizat, Berlinul a afirmat că viitorul Nord Stream 2 se va hotărî în funcţie de decizia Moscovei de a invada sau nu Ucraina, notează AFP.

Sursa foto: Twitter / Under Secretary Victoria Nuland

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. …se piaptănă !

  • In diverse studii științifice de psihologie se face referire la apariția comportamentului deviant la „sexul frumos”,după vârsta de 40 – 45 ani , datorita unor schimbări hormonale ,metabolismului ,bla,bla . Astfel , incep unele ” doamne” să empatizeze cu : alcoolismul , divorțul sau schimbarea partenerului , noi ” experiențe” sexuale pescuitul . Se adaugă în multe cazuri ” lipsa tablelor de pe casa” sau diverse ” stoluri” de zburătoare in capul duratelor . Aceasta specie de jigodie ,”NEW-LAND” , care a făcut atât de mult rău romanilor iar acum i-a luat la rând și pe „prietenii ” ucraineni , pe ce ” cărări” o fi apucat-o de se gândește la conducte cu vodka ,pe care o consumă cu plăcere în vizitele la Moscova , Kiev și Varșovia ( similar cu „Macrou” și alții ) ? … iar apoi pescuiește in „ape tulburi . Sau poate , pe noul trend , și-a făcut modificare de sex … că oricum , nici pe vremea când ” degusta ” cu ” BĂSE AL NOSTRU” și nici acum nu i se se cunoaște ” Genul ” . 🤔

 2. Cine ne decide viitorul.

  • Aurolacii PNL-PSD-AUR! Ăștia decid! Și proș.tii care-i votează suferă de 33 de ani! Brucan era un optimist!

  • Mai bine e cu putin al vostru si cu aurolacii platiti de el,nu??? Doar cu vodca ar putea fi folositor drugul ala care rugineste pe fundul apei,stie americanca bine ce spune!!😁😀😂😅

  • Oricum – din titlul articolului – elementul pompării este important, pentru Doamna. Așa reiese
   Citiți și voi eventual dacă greșesc.

 3. Doamna victoria „fuck the eu” nuland e probabil singurul bărbat adevărat din actuala administrație de la Washington.

  • te referi la „doamna” care a decis cine sa fie prim-ministrul ucrainei? interesant ca aceleasi personaje au reaparut in peisaj.

  • @Droggy
   Cand SUA organizeaza lovituri de stat, executii extrajudiciare prin drona si alte atacuri teroriste e voie, cand sunt altii e de pork.

  • Dar ce ziceti de alte personaje care reapar in peisaj ca libarcile cand se aprinde lumina, cum ar fi propagandistii anti occidentali. La ei merge cu dezinformare, mistificari, baliverne, la altii e de pork.

 4. Aveti dreptate, dar eu doar asa incasez…

  • Dvs incasati mereu replica, dle care imi folositi numele, se pare ca va place sa va faceti de ras de fiecare data.

 5. O data cu inchiderea centralelor nucleare germane, ne va mai ramane noua doar incalzirea cu vodca.