G4Media.ro

Victor Ponta o propune premier pe Corina Crețu: Până la 1 ianuarie…

Victor Ponta o propune premier pe Corina Crețu: Până la 1 ianuarie trebuie să avem un prim-ministru competent și capabil să vorbească în limbi străine

Fostul președinte PSD, actual lider al Pro România – Victor Ponta – propune schimbarea premierului Viorica Dăncilă cu un șef de guvern ”competent”, ”respectat” de liderii Uniunii Europene și care să fie capabil să vorbească limbi străine. În opinia fostului lider PSD, persoana cea mai potrivită ar fi comisarul european Corina Crețu.

”Trebuie să avem până la 1 Ianuarie 2019 (când preluăm Președinția UE) un nou Premier și un guvern super profesionist, competent și respectat de toți cei din Uniunea Europeană-oameni capabili să vorbească în limbi străine și cu toată competența cu Doamna Merkel, Dl Macron și toți ceilalți lideri europeni! Oameni cu care să ne mândrim și care să fie tratați ca egali de ceilalți premieri ai miniștri din statele membre! Am fost întrebat azi de un jurnalist să dau un exemplu concret despre cine ar putea fi acea persoană care corespunde descrierii mele: și mi-a venit imediat în minte Corina Crețu – comisarul nostru european / este cunoscută și respectată pe plan european, a fost și este membru PSD, poate avea o relație excelentă și cu Iohannis și cu liderii politici din țară sau din Europa! Gândiți-vă cât de bine ar arăta România cu un asemenea Premier/ și sunt convins că, în afară de Corina Crețu, ar putea fi și alte persoane care îndeplinesc criteriile necesare! Dar noi stăm cu cineva Premier doar pentru că ascultă orbește de Liviu Dragnea și execută orice ordin?!?! Mare greșeală-mare prostie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

El mai adaugă că noul premier trebuie să aibă aibă sprijinul PSD, ALDE, ProRomania, ”chiar PNL și al oricărui alt partid politic responsabil din Parlament”, să poată colabora și cu Președintele Iohannis ”ca să nu ne facem de râs în fața europenilor spălând rufele murdare în fața lor”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

 1. pai si Pfeorica vorbeste limbi straine, numai ca e singura care le intelege.

 2. Dar cine este Ponta sa propună el prim-ministrul și cine esta PRO România?

  • Ce-mi plac relicvele comuniste ca voi. Este tipic sa nu permiteti nimanui sa-si dea cu parerea. Libera exprimare este blasfemie. Nu este vorba ca-i iau apararea lui Monta. Il dispretuiesc si nu vreau sa vorbesc de „raul cel mai putin rau dintre rai”, cat despre un om (sa zicem ca este) care scrie pe o retea de socializare.

   Dar in lumea voastra paralela cu realitate in care traiti fantezia regresiei si a amintirilor, unde credeti ca este 1946 nu trecut de 2016, atins de jumatate de 2019 si cu un picior in pragul de douazeci-douazeci, nu puteti accepta asta.

   Oricine se opune vointei partidului iubit si conducatorilor nostri supremi este un dusman al statului.

   Ghici ce! Vremurile s-au schimbat. Si nu este loc pentru cei ca voi aici! Abia astept sa expirati cu totii, voi dinozauri sovietici si luati cu voi odata mandriile voastre comuniste si sa ne lasati.
   Epoca de aur a fost un vis … tot ceea ce a avut potential sa fie bun a fost distrus de o mentalitate inapoiata demna de un conducator precum mustaciosul asta sclerozat care se crede zeu intangibil. O indolenta si o coruptie din ultimii 30 de ani i ntimp ce cei ca tine stateati cu palma intins si capul plecat la stapan sa va luati faina meritata pentru voturi.

  • Dar cinesti TU, sa interzici cuiva sa-si dea cu parerea, mai bolsevicule!

  • Fă Lauro, iar ai dat în bară, ce naiba nu stai la cratiță, să nu se ardă mâncarea, că vine bietu’ bărbatu-tău flămând … și o iei pe coajă !

  • @imi_pasa_de_romania:
   Corect. Să-l întrebăm și pe celebrul Nea Costel, drojdier, de la TNR.. În umila mea opinie părerea lui Victor Viorel (Vasilica Viorica.. coincidență?..) are cam aceeași valoare cu a lu’ Nea Costel. Ambele demne de citit zilnic pe ziarul de la buda electoratului tradițional PSD – ciuma roșie, care ar vota oricând și alte partide născute și crescute din același aluat.

 3. Ei da, exact ce gindeam si eu.Un tip de pact de neagresiune intre toate partidele cu concentrare pe Romania iar interesele de partid sa fie pe ultimul loc
  Si asta intinsa pe cel putin 10 ani.Este nevoie in acelasi timp sa scapam de balastul din partide, cu referire la toti vizigotii din psd mai ales care au contribuit la starea actuală, dar si din pnl cum ar fi acel zamfir cu virusul tradarii in singe.Datorita pactului de neagresiune numarul de parlamentari poate fi redus drastic, simplificată impartirea tarii pe zone economice efective , comasarea unor comune si sate necapabile sa se autointretina. Tot ce este special inclusiv pensii sa dispară. Acel partid care tradeaza pactul sa fie inclus pentru dizolvare si oprobiu public.Prim ministru sa fie o mina de fier. Se cere colaborare full intre toate institutiile statului din moment ce partidul si interesele sale se diminuează. Poate fi imaginat acest scenariu de oameni mai inteligenti ca mine si îmbunătățit. Se poate altă șansă nu cred ca mai este disponibila