G4Media.ro

Victor Micula scapă de închisoare în dosarul în care este acuzat că…

Foto: Victor Micula jr. / Instagram

Victor Micula scapă de închisoare în dosarul în care este acuzat că a tras cu o armă de asalt: Judecători de la Curtea de Apel Oradea i-au schimbat pedeapsa din executare în suspendare

Victor Micula scapă de închisoare în dosarul în care este acuzat că a tras cu o armă de asalt de pe un pod din Oradea, în 2019, conform portalului instanțelor. 

Judecătorii de la Curtea de Apel Oradea i-au schimbat pedeapsa din executare în suspendare, iar decizia este definitivă. În primă instanță, Victor Micula primise o pedeapsă de doi ani cu executare, fiind acuzat că nu a respectat regimul armelor și munițiilor. Curtea de Apel i-a schimbat pedeapsa în suspendare, dar i-au și micșorat-o de la 2 ani la 1 an și 3 luni.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea l-a trimis în judecată pe Micula după ce a fost acuzat că în 2019 a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea în timpul unei curse de maşini pe străzile orașului, filmate şi postate pe Facebook de un prieten. În înregistrare, acesta spunea că arma este „reală” şi a prezentat imagini cu Micula trăgând, dar menționând că ar fi făcut-o cu „gloanţe oarbe”.

În timp ce milionarul a fost condamnat, în primă instanță, la 2 ani de detenţie, alți trei inculpaţi din dosar au primit pedepse cu suspendare.

Prin aceeaşi primă sentinţă, instanţa a confiscat toate armele şi muniţia găsite la Victor Micula în timpul percheziţiilor şi l-au obligat să achite cheltuieli judiciare cu ancheta şi procesul, în sumă de 65.000 lei.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Mulțumim viitorilor pensionari speciali!

  2. Dacă te cheamă Micula scapi!

  3. Doamna Gorghiu urmează trageri cu TUNUL ?