G4Media.ro

Viceprimarul USR din Sector 3 va sesiza Curtea de Conturi pentru cele…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Viceprimarul USR din Sector 3 va sesiza Curtea de Conturi pentru cele 6 milioane de euro pentru publicitate electorală / ”Cetăţenii din Sectorul 3 sunt lăsaţi cu buza umflată”

Lucian Judele, viceprimar USR Sector 3, anunță că va sesiza Curtea de Conturi şi cere explicaţii publice de la primarul Negoiţă despre cele 6 milioane de euro pentru publicitate electorală fără organizarea unei licitaţii. Judele a sesizat şi Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice.

Primăria Sectorului 3, condusă de primarul Negoiţă, a acordat un contract de 6 milioane de euro pentru „servicii de promovare instituţională”.

Citește și:

EXCLUSIV Cum se vinde presa: știri fără marcaj publicitar despre realizările primarului Robert Negoiță / Ofertele mai multor redacții către primăria Sectorului 3 / Dan Marinescu, redactor-șef Adevărul: ”Ne faultăm între noi!?”

”Acest contract a fost acordat fără nicio licitaţie, ignorând cu desăvârşire principiile de transparenţă şi competiţie care ar trebui să guverneze cheltuirea banilor publici.

Cu atât mai şocant este faptul că acest contract generos a fost atribuit către o societate cu legături strânse cu Primăria Sectorului 3, şi anume Algorithm Construcţii S3 SRL. În spatele acestui colos financiar se află Radu Alin Panait, fost coleg de partid în PSD cu primarul Negoiţă şi actualul vicepreşedinte al ”Partidului Bucureşti 2020”. Aceasta nu poate fi considerată o coincidenţă, ci o manifestare clară a unui sistem în care banii publici sunt cheltuiţi în beneficiul personal al politicienilor”precizează USR într-un comunicat de presă.

”Prin această acţiune, cetăţenii din Sectorul 3 sunt lăsaţi cu buza umflată în timp ce banii lor sunt redirecţionaţi către o firmă creată de primar pentru a-şi satisface propriile interese egoiste. Întrebările care se impun sunt: Cine beneficiază cu adevărat de acest contract? Este acesta un mod de a manipula opinia publică înainte de alegeri? Cetăţenii Sectorului 3 merită răspunsuri clare şi transparente la aceste întrebări. Este vital să se clarifice toate aspectele legate de acest contract şi să ştim dacă acesta este un demers cu adevărat în beneficiul comunităţii sau doar unul menit să servească interesele primarului Negoiţă”, a declarat Lucian Judele, viceprimar USR Sector 3.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cetățenii sectorului 3 au votat acest comunicat. Sa fie lăsați cu 2 buze umflate