G4Media.ro

Vicepreședinta Comisiei Europene Vera Jourova face o vizită la București. Întâlniri cu…

Sursa foto: Comisia Europeană

Vicepreședinta Comisiei Europene Vera Jourova face o vizită la București. Întâlniri cu Iohannis, Ciucă, Predoiu, Bode și președintele Curții Constituționale

Vicepreşedinta Comisiei Europene pentru valori şi transparenţă, Vera Jourova, efectuează luni şi marţi o vizită în România, relatează Agerpres.

Conform agendei vizitei, publicată pe site-ul Comisiei Europene, Vera Jourova se va întâlni luni la Bucureşti cu preşedintele României, Klaus Iohannis, şi cu prim-ministrul Nicolae Ciucă.

De asemenea, programul de luni include întâlniri cu reprezentanţi ai Consiliului Naţional al Audiovizualului şi ai Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii.

În programul de marţi sunt prevăzute întâlniri cu ministrul justiţiei, Cătălin Predoiu, cu preşedintele Curţii Constituţionale, Marian Enache, cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, cu şefii instituţiilor judiciare şi cu reprezentanţi ai asociaţiilor de magistraţi.

Tot marţi responsabilul european va participa la o reuniune comună a Comisiilor parlamentare pentru afaceri europene, afaceri juridice şi cultură ale Senatului şi Camerei Deputaţilor şi se va întâlni cu reprezentanţi ai asociaţiilor de jurnalişti.

Sursa foto: Comisia Europeană

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Cu domnul Netejoru nu are stabilită o întâlnire?!

    Ce ar putea afla nou?… Ca România este o cleptocratie? Se știe deja. Nu se știe de ce este acceptata aceasta stare de lucruri.

    • Și românii de ce plm votează tot cu PSDNL când știu că PSDNL îi fură ca-n Neamț cu podul din polistiren? Românii de ce nu-și asumă răspunderea că sunt neam de lichele, turnători și hoți?

  2. Nu poate fi decat de bine…

  3. Sper sa-i felicite pentru statul de drept ajuns stramb de tot!!!!