G4Media.ro

Vicepremierul Raluca Turcan anunță că Guvernul va reevalua toate avizele date pe…

Vicepremierul Raluca Turcan anunță că Guvernul va reevalua toate avizele date pe proiectele de lege aflate în dezbaterea Parlamentului

Raluca Turcan a anunțat, într-o emisiune la România TV, că Guvernul va cere conducerii celor două Camere să nu mai aprobe lucrări în comisiile parlamentare până pe 25 noiembrie astfel încât Executivul să aibă timp să reexamineze avizele date de guvernul anterior asupra proiectelor de lege aflate deja în dezbaterea parlamentară.

”Este nevoie de o evaluare a tuturor proiectelor trimise la Guvern”, a declarat Raluca Turcan. Teoretic, lucrările Parlamentului  sunt suspendate până pe 25 noiembrie, astfel încât parlamentarii să participe la campania electorală pentru alegerile prezidențiale, dar există posibilitatea ca unele comisii să aibă ședințe  în această perioadă.

Din aceste considerente, guvernul Orban vrea să reconsidere unele puncte de vedere emise anterior în privința unor proiecte de lege.

”Sunt proiecte care nu pot fi sprijinite de un  guvern care și-a propus să susțină educația, sănătatea și mediul economic”, a spus vicepremierul.

Ea a exemplificat cu proiectul de lege inițiat de către Șerban Nicolae (PSD) prin care unele zone, precum insula Belina, ar fi căpătat statut de paradis fiscal. Turcan a spus că guvernul Orban nu poate susține o astfel de inițiativă astfel că punctul de vedere emis de guvernul Dăncilă trebuie revizuit de noul cabinet.

Foto: Raluca Turcan/ Inquam Photos

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Și uite așa au spus cum sa nu ne așteptam de la ei să facă ceva, pai pina o să termine de reevaluat o să li se termine și mandatul.
    Și pe urmă vor spune că mai vor un mandat că nu au avut timp,;; in ăla se vor relua licitațiile că trebuie și ei să își mulțumească cotizanții lor, și tot așa tot pe model Psd

  2. Olariooooooo!!! Jawoll!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.