G4Media.ro

Vicepremierul Raluca Turcan: Am votat pentru o Românie în care legea-i lege…

Vicepremierul Raluca Turcan: Am votat pentru o Românie în care legea-i lege pentru toţi

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat duminică dimineaţa, la ieşirea de la urne, că a votat pentru o Românie în care „legea-i lege pentru toţi”, transmite Agerpres.

„Am votat pentru o Românie în care legea-i lege pentru toţi. Am votat pentru o Românie în care instituţiile să ajungă să funcţioneze pentru cei mulţi şi nu pentru clientela politică, pentru o Românie în care instituţiile au eficienţă în materie de sănătate, educaţie, ordine publică, siguranţă, pentru o Românie în care părinţii şi bunicii îşi cresc copiii fără să se teamă că infractorii sunt puşi în libertate, pentru o Românie în care dacă te duci la şcoală, înveţi carte şi dacă vrei să te angajezi, te angajezi pe bază de meritocraţie şi nu de pile. Există un singur candidat la Preşedinţie care poate să aibă un guvern partener şi care poate să ne aducă în această Românie, în care drepturile fundamentale sunt respectate, în care românii se simt bine şi în siguranţă”, a declarat Raluca Turcan, la ieşirea de la vot.

Vicepremierul Raluca Turcan a votat duminică la ora 8.00 la Secţia nr. 42 din municipiul Sibiu. Raluca Turcan a fost însoţită de ministrul Sănătăţii, dr. Victor Costache, care a anunţat că va vota la ora 10.00 în localitatea Cisnădioara din judeţul Sibiu.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Cine naiba e Raluca Turcan? Şi de ce mi-ar păsa?

    Ies acum toţi politruci la rampă, să se tragă-n poze, de parcă deja au dat slugile afară din stat (mai sunt sute de mii).

  2. Asa este doamna Turcan.Legea este pentru toti, nimeni nu este mai presus de lege !
    Doamna ajuta Romania, votez Klaus Iohannis pentru o romanie normala.

  3. Barna Presedinte !

  4. Barna Presedinte !

  5. De unde atâția bani pentru moda????,Țurcan o întrece in lux și pe Udrea! Cu nasul Stolojan pensionar,cine îi mai plătește toaletele???Alo, Agenția de integritate,dormi???!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.