G4Media.ro

Vicepremierul Molodovei, Andrei Spînu: Am agreat pașii următori pentru ca Operatorul pieței…

sursa foto: Facebook

Vicepremierul Molodovei, Andrei Spînu: Am agreat pașii următori pentru ca Operatorul pieței de energie electrică și de gaze din România să devină operatorul de piață electrică din țara noastră

Viceprim-ministru și ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în Republica Moldova, Andrei Spînu s-a întâlnit joi cu liderii Parlamentului României, președinții Camerei Deputaților și Senatului Marcel Ciolacu și Alina Gorghiu, tema principală de discuție fiind suportul coaliției de guvernare din România pentru proiectele comune din energie și infrastructură.

„Am primit asigurări că putem conta pe tot suportul României”, a transmis Andrei Spînu.

Acesta a punctat că a făcut o vizită la sediul Transelectrica și că împreună cu reprezentanții companiei au fost agreați pașii următori pentru ca OPCOM (Operatorul pieței de energie electrică și de gaze naturale din România) să devină operatorul de piață electrică din Republica Moldova.

„Am discutat la Comisia pentru Energie, Infrastructură Energetică și Resurse Minerale din Senatul României despre suportul legislativ necesar pentru proiectele comune din Moldova și România. La Ministerul Transportului și Infrastructurii din România am discutat împreună cu dl Sorin Grindeanu, Ministru, despre podurile și interconectările feroviare care să unească malurile Prutului. Mulțumesc, România, pentru sprijin!”, a mai transmis Andrei Spînu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Bravo, perfect sprijin acordat de Romania. Cei care au elaborat acest sprijin sunt de laudat. Nu cu anunturi la televiziune, nu cu arme (o erezie) ci cu gaze, cu petrol, cu electricitate. Asa se castiga increderea unui popor, nu cu anunturi, defilari si marketing.
    Spre deosebire de UA, MD va integra rapid UE, iar RO este cea care ajuta in acest sens. Inca odata bravo celor care au conceput acest plan.

  2. Uite așa mai aflam si noi cine e inutilul Presedinte al senatului…😂😂😂😂