G4Media.ro

Vasile Dîncu (PSD), înțepături pentru Virgil Popescu (PNL): Cred că ministrul Energiei…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Vasile Dîncu (PSD), înțepături pentru Virgil Popescu (PNL): Cred că ministrul Energiei trebuie să aibă mai multă aplecare asupra chestiunii prețurilor enegiei

Vasile Dîncu, ministrul PSD al Apărării Naționale, l-a înțepat marți pe colegul său liberal din guvern, ministrul Energiei Virgil Popescu, spunând că acesta ar trebui să se ocupe mai mult de prețul energiei și carburanților.

”Cred că ministrul Energiei trebuie să aibă mai multă aplecare asupra chestiunii prețurilor energiei și carburanților. Ne așteptăm să vină cu soluții pe care apoi ministrul Finanțelor să le pună în cifre”, a spus Dîncu la Digi24.

Între PSD și PNL a început de două săptămâni un joc al acuzațiilor pe tema prețurilor la energiei și combustibil. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Adică, sa stea mai aplecat! Perversa mica!

 2. Nu pot înțelege de ce PSD-ul nu a stat în opoziție??? Ăștia duceau țară în prăpastie iar PSD-ul venea ca un salvator și lua 85 % la alegeri.

  • pt ca PSD e condus de gradati, nu e clar?

  • Cel mai bine ar fi ca psd sa se autodesfiinteze. Ciolacule, fă-ne o bucurie!!!

  • Pentru că așa a fost ordinul de zi pe unitate: PSD trebuia neutralizat. Și iată că, cu contribuție „ciolacă” esențială, neutralizarea totală a PSD este pe cale să se desăvârșească.

 3. Aplece-se-n cap și așa să rămână, lepra.

 4. Din cate se vede, sunt unii care nu sunt schimbati din functie chiar daca dau foc tarii. Ce „calitati” au de sunt asa de batuti in cuie? Au ochi albastri?

 5. „intepaturi” doar de sanchi, marca PSD… dar nici PNLeii nu-s deloc altfel… pentru prostii care mai cred ca PSDeii mor de grija romanilor!
  In realitate, PSD jubileaza(are Ministrul de Finante, dar si PNL si guvernantii in general) pentru ca aceste scumpiri generalizate aduc bani mai multi la buget, altfel azi Statul roman ar fi ajuns la Imprumuturi si mai mari, la dobanzi si mai mari… daca mai gasea cine sa-l imprumute..
  NU vor sa ajute cu adevarat romanii, se arata ingrijorati in fata camerelor TV, iar in realitate, in coalitie, in Guvern NU decid nimic… doar in favoarea lor si a clientelei lor, de fiecare data cand decid!
  Desi Preturille in general si Facturile romanilor la Energie in special cresc continuu!
  J…..i!!!

 6. De cine se tem toți ceilalți incompetenți sa-l demită pe ministrul energiei care nu are nici o legatura cu domeniile de activitate.
  Este un PERICOL SOCIAL , o glumă a naturii.
  Nu numai că nu știe absolut nimic dar spune și prostii.
  Astfel de persoane , sunt extrem de periculoase indiferent unde își desfășoară activitatea deoarece poate duce firma în faliment , el considerând că a luat cele mai bune și eficiente măsuri.
  Nu stiu ce studii are sau nu dar pentru o astfel de funcție trebuia să fi fost director general al unei companii , întreprinderi , etc cu câteva zeci de mii de angajați.