G4Media.ro

Variety, interviu cu regizorul Radu Dragomir despre filmul său de debut: Povestea…

Variety, interviu cu regizorul Radu Dragomir despre filmul său de debut: Povestea a două studente acuzate de un profesor că au copiat și care ajung în apartamentul său

Două studente acuzate de un profesor mai în vârstă că au copiat la examen îi cer iertare, dar ajung în apartamentul acestuia, unde el preia rapid inițiativa, scrie Variety într-un articol despre filmul de debut în regie al lui Radu Dragomir, relatează Rador. Una dintre fete încearcă să-i opună rezistență profesorului, însp provoacă un deznodământ crud.

“Mo” este filmul de debut în regie al lui Radu Dragomir, care s-a inspirat din viața reală ca să spună povestea tulburătoare a României în materie de viol, notează Variety. Vedetele filmului sunt Răzvan Vasilescu, Dana Rogoz și Mădălina Craiu, iar filmul este produs de Scharf Film Productions, cu sprijinul Centrului Român al Cinematografiei şi al companiilor Media Investment, The Group şi Elmiplant. Filmul a avut premiera mondială în această săptămână, la Festivalul de Film Transilvania.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. ADIKA UN 4, 3, 2 DE MUNGIU
  MAI PTR SARAKI

 2. Din pacate. Inca un film facut de un frustrat. Sa moara famelia me, in calitate de cinefil, daca inteleg cine plm finanteaza neshte filme care nu aduc profit. CNC-ul sa traiasca. Sa sifoneaza bani buni acolo. Acum…ca maestrul in sforarii financiare a disparut cred ca „primul venit, primul servit”.
  Auzi tu. Ce idee geniala.

 3. Conducerea CNC este dictata politic mai mereu. Exista producatori abonati la fonduri CNC, productiile de filme devin afaceri de familie, filmele realizate nu sunt profitabile financiar, iar statul pierde sute de mii de euro prin proiecte ca acesta din articol. Sunt strain de cinematografia romana contemporana, dar filmul acesta aminteste de filmele lui Cristian Mungiul? Ca rezumat, cel putin.

 4. Auzi tu… Dana Rogoz. Vedeta. Abramburica. Ca si mai ilustra ei tiza de la MEC. Se rasucesc vedeatele in mormant baaaa. Auzi tu. Vedeate.

 5. DA!
  CE NE MAI PLAC FONDURILE CNC!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.