G4Media.ro

Valori de trafic ridicate pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers spre…

Foto: G4Media.ro

Valori de trafic ridicate pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers spre Capitală/ Sunt coloane de maşini la Brăneşti şi la podurile de la Feteşti şi Cernavodă

Valorile de trafic sunt ridicate, duminică după-amiază, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers spre Capitală. Astfel, sunt coloane de maşini la Brăneşti şi la podurile de la Feteşti şi Cernavodă, anunţă Centrul Infotrafic, citat de News.ro.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt în creştere pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în prezent existând 3 zone aglomerate pe sensul de mers către Capitală, în zona restricţiilor cauzate de lucrări.

Astfel, la Brăneşti (km. 21) este o coloană de aproximativ 3 kilometri şi se circulă cu viteză redusă, la podul de la Feteşti (km. 145) este o coloană de aproximativ 2 kilometri, în mişcare, iar la podul de la Cernavodă (km. 158) este o coloană de un kilometru, în mişcare.

Şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să se asigure temeinic înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie. Totodată, este foarte importantă evitarea depăşirilor periculoase.

Foto: G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Tot timpul se vaicaresc de bani dar la munte si la mare, in concediu si in weekend, sunt nelipsiți.