G4Media.ro

Valeriu Gheorghiță: Tendință de creștere a testelor pozitive/ Suntem la debutul valului…

Valeriu Gheorghiță: Tendință de creștere a testelor pozitive/ Suntem la debutul valului patru/ Avem 15 județe cu tulpina Delta, cele mai multe în București, Argeș și Ilfov

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a atras atenția, marți, că există o tendință de creștere a numărului de infectări și că România se află la debutul valului patru. Gheorghiță a mai spus că sunt 15 județe în care au fost descoperite cazuri de vaccinare cu tulpina Delta (variantă indiană), din care cele mai multe în București, Argeș și Ilfov.

Redăm cele mai relevente declarații

Din cele 127 de cazuri Delta, 15 sunt la persoane vaccinate. În continuare, putem spune că procentul celor care dezvoltă infecție și care au fost vaccinate este foarte mic.

Trendul evolutiv al situației epidemiologice în România. În săptămâna 29, media cazurilor a ajuns la 2 treimi din vârful valului precedent. Suntem la debutul valului patru, varianta delta a devenit dominantă.

Se observă o creștere cu 10 % a cazurilor de internare la terapie intensivă. Avem o tendință de creștere a testelor pozitive. Toți acești indicatori ne arată că suntem pe o pantă ascendentă a numărului de cazuri.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Falsarea masurilor de prevenire a infectarii si minciunile vicleanului Iohannis ca a oprit pandemia deconspirate de valul patru si marturia lui Gheorgita.

 2. Ghiță, fratemeleu e bun la waxereală: nu s-au înmulțit răciții ci doar a crescut tendința testelor pozitive…!!!!!!!!!!! Măiestrie, te halesc. WAXER ADEVĂRAT DOM’ MAREȘAL GHIȚĂ!
  Ăsta waxer!!!

 3. Vine băiatu, vine valu…
  Păi degeaba waxerește fratemeleu? „Crește tendința”. Remarci waxereala? Și nu orice tendință, ci tendința la teste….

 4. Sunt curios peste câțiva ani, ca de mizeria asta făcută în laborator covid sigur nu mai scăpăm, pana la ce număr de valuri se ridică

 5. delta, lambda, fix poola

 6. „procentul celor care dezvoltă infecție și care au fost vaccinate este foarte mic.”

  Cam cat de mic? Pai sa vedem…
  15 din 127 reprezinta ceva mai mult de 10%.
  Vaccinatii sunt cam 30% din populatie

  Deci, cu aproximatie, procentul e cam de 3 ori mai mic decat la nevaccinati (desi, dupa studiile din alte tari, e de fapt ceva mai mare).
  As zice ca nu e chiar asa de „foarte mic”… Ba chiar e destul de semnificativ.

 7. N-ai bagat tu de seama, bre Gheorghita, dar valul 4 a debutat acu’ vreo doua saptamini.

 8. 15 județe in care au fost descoperite cazuri de vaccinare cu tulpina delta? Unde naiba vă e mintea când scrieți articole?