G4Media.ro

Vaccinul antigripal lipsește din farmaciile brașovene. ”Am primit pentru prima dată vaccin…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Vaccinul antigripal lipsește din farmaciile brașovene. ”Am primit pentru prima dată vaccin în luna octombrie și am epuizat stocul acela”

Din farmaciile brașovene lipsește vaccinul antigripal, iar medicii de familie se plâng că nu au mai primit de mult serul.  Situația este cu atât mai gravă cu cât mulți brașoveni doresc să se imunizeze, însă nu au cu ce, transmite Agenția de presă Rador.

„Campania de vaccinare antigripală a avut o pornire foarte bună. Am primit pentru prima dată vaccin în luna octombrie și am epuizat stocul acela. Nu cred că a ajuns. Cel puțin mie mi-a ajuns mai mult de 15 noiembrie. În noiembrie și decembrie, chiar și ianuarie am mai solicitat vaccin și nu am mai primit. Mai era speranță să continuăm campania de vaccinare, dar din păcate s-a oprit prematur. Mai îndrum la farmacii ca să-și aducă vaccin, să pot să-i vaccinez. Unii vin, unii nu vin că nu găsesc nici în farmacie. Adică din 10 îndrumați, unul sau doi vin cu doze din farmacie”, a spus medicul de familie Mihaela Bibu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

  1. Va anunt cu sinceritate ca m-am vaccinat cu bovid de doua ori. E pentru bovine deci perfect si pentru mine si pentru voi asa ca lasati vorbaria goala si fuga la vaccinat.

  2. asa cum au mers unii 200km pentru vaccinul covid, sa mearga si brasovenii pentru cel gripal

  3. Numai rău îți face vaccinurile astea.

    • La scoala ai fost? Bine, oricum nu ma mir, asa sunteti toti analfabeti! 🤣🤣🤣

    • Toti sunteti la fel, scoala putina…

    • @Popa marcel – Hai, te rog io, spune-mi ca a fost in nota ironica comentariul tau!

  4. Deci, pana la urma, nu sunt chiar asa de multi oameni cu mintea plina de furaje conspirationiste si antivacciniste. Poate mai are sanse sa se faca bine si tartisoara asta.