G4Media.ro

Vaccinare în România, date actualizate în 5 august: peste 15.000 de persoane…

Vaccinare în România, date actualizate în 5 august: peste 15.000 de persoane au ales să se vaccineze în ultimele 24 de ore

Un număr de 15.295 doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul vaccinărilor se menține în trendul ultimelor zile, în jur de 15.000 de români alegând să se vaccineze zilnic. Dintre vaccinurile administrate joi, 11.072 reprezintă prima doză, iar 4.223 doza a doua, potrivit unei informări transmise de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Cu o zi în urmă, în România se vaccinau 15.260 de persoane.

Din 27 decembrie 2020, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID, au fost administrate 9.471.723 de doze pentru 5.046.801 de persoane, dintre care 4.901.926 au primit schema completă.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 6 reacţii adverse de tip general, dintre care majoritatea (5) au fost semnalate la vaccintul AstraZeneca, iar unul la Pfizer.

De la debutul campaniei de vaccinare, s-au înregistrat 16.846 de reacţii adverse la vaccinurile anti-COVID.

Sursa foto: Vaccinare la Bucur Obor Inquam Photos – Octav Ganea

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Acum o săptămână in timp ce mâncam m-am înecat si nu mai puteam respira. Noroc ca am putut tuși in cele din urmă, cand credeam ca voi muri si mi-am eliberat căile respiratorii!!!
  Atunci am inceput să-mi fac studiul meu si am văzut că mii de oameni pe Pământ se îneacă zilnic cu mancare! Dintre ei sute mor zilnic!!! Așa că am decis să nu mă mai hrănesc si nici familiei sa nu-i permit să se hrănească pentru a-i proteja de riscurile mâncatului! Da, unii ar spune că mâncarea te protejează de „muritul de foame” 🙄🙄🙄 si poate ca e un pic de adevăr în asta, dar nu putem ignora riscurile: de înecare, de gingivite, de miros urât al respiratiei pe care le dă mancarea! Faceți-va toti studiile proprii si nu mai mâncați! Guvernul nu ne poate obliga sa ne hrănim familiile! Corpul nostru, dreptul nostru!

  • numicamica ,
   …. văleuu … da’ dadusi cu logica pe jos … ai dat cu ea de pamant ?!? …
   … pai faci ce vrei …. e viata ta …
   …. da’ nu si cu a altora … ca deja la altii e cu pârnaie bre …
   …. ca accidentele nu-i cu voia nostă….
   … da’ sa flamanzesti pe altu’ numa’ cu voia ta ….. hmmmm …. asta nu-i de pe pamantu’ asta rotund ….
   …. sau tu esti de pe ala plat ?!!

  • Nu ma convingi Ela! Daca un om moare la un miliard de vaccinati NU MA VACCINEZ! Daca un om moare la 1 miliard care mănâncă mâncare RENUNȚ LA MÂNCARE!
   Faza cum ca mâncarea ar fi pentru a „trăi” ,,🙄 e propaganda concernelor alimentare care castiga bani de pe urma ta!!!
   Fii isteață si tu! Nu te vaccina si nu mânca!!!

  • Ai pierdut 2 neuroni?

 2. Pe zi ce trece numărul celor care se inoculează scade deși de 2-3 săptămâni autoritățile tot vorbesc despre vaccin. Oare nu vorbim prea mult și facem prea puțin ? Vorbesc de deschiderea școlii fizic. Dar oare suntem in stare sa ținem școlile deschise , indiferent cum va fi valul 4? Cei care au gestionat campania de vaccinare nu ar trebuie sa plece? Guvernul nu ar trb sa își dea demisia dacă se va trece la școala hibrid? Dacă se va ajunge in situația in care nu vor mai fi locuri disponibile la ATI, deși am avut timp destul sa mărim capacitatea, cei care au fost responsabili nu ar trebui sa isi demisia?

 3. numicamica ,
  ….văleuu … da’ tusisi si cu logica pe jos … ai dat cu ea de pamant !?! ….
  ….. pai faci ce vrei …. e viata ta …
  …. da’ nu si cu a altora …. ca deja la altii e cu pârnaie bre ….
  …. ca accidentele nu-i cu voia nostă ….
  ….. da’ sa flamnânzesti pe altu numa’ cu voia ta … hmmmm …. asta nu-i de pe pamantu’ asta rotund ….
  sau tu esti de pe ala plat ?!?

 4. Nu ma convingi Ela! Daca un om moare la un miliard de vaccinati NU MA VACCINEZ! Daca un om moare la 1 miliard care mănâncă mâncare RENUNȚ LA MÂNCARE!
  Faza cum ca mâncarea ar fi pentru a „trăi” ,,🙄 e propaganda concernelor alimentare care castiga bani de pe urma ta!!!
  Fii isteață si tu! Nu te vaccina si nu mânca!!!