G4Media.ro

USR și-a desemnat candidatul pentru Primăria Cluj: Viorel Băltărețu / ”PNL nu…

Sursa foto: USR

USR și-a desemnat candidatul pentru Primăria Cluj: Viorel Băltărețu / ”PNL nu poate mai mult. Dar Clujul poate”

Viorel Băltărețu, președintele Filialei USR Cluj-Napoca și deputat USR de Cluj, a fost desemnat de către clujeni să reprezinte partidul în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie, anunță USR într-un comunicat de presă.

Desemnarea lui s-a făcut în cadrul unui proces de alegeri primare deschise, o premieră națională inițiată de USR Cluj-Napoca sub sloganul „Tu alegi!”.

În cadrul campaniei, cei trei candidați – Viorel Băltărețu, George Trif și Mihaela Nia – au participat la trei dezbateri publice pe teme care îi preocupă pe clujeni, de la infrastructură la calitatea serviciilor publice, de la spații verzi la viziunea pentru un Cluj mai incluziv.

Procesul de votare a inclus atât opțiunea online, prin intermediul platformei dedicate, cât și posibilitatea de vot fizic, acolo unde au avut loc cele trei dezbateri publice.

”Împreună, vom lucra pentru un Cluj mai deschis, modern și european, un oraș al tuturor și pentru toți, indiferent unde ar locui. Clujenii își doresc o schimbare la Primăria Cluj-Napoca. În aceste luni, am discutat cu mulți cetățeni și le-am ascultat problemele. În Cluj, există o nemulțumire acumulată în ultimii ani, ca un curent de adâncime ignorat de liderii actuali ai Clujului”, susține Viorel Bălătețu, candidat USR la Primăria Cluj-Napoca.

Cu experiență profesională în antreprenoriat și inginerie, Viorel Băltărețu este la primul mandat de deputat în Parlamentul României.

„PNL e trecutul orașului nostru. PNL nu poate mai mult. Dar Clujul poate. Și Clujul merită mai mult. Îi așteptăm pe toți cei care cred asta să ni se alăture. Le mulțumesc colegilor care au participat în etapa finală a competiției interne, Mihaela Nia și George Trif, și echipei organizatoare. Împreună construim un Cluj pentru toți”, a mai declarat Viorel Băltărețu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Oare cand USR va termina cu campaniile de genul ei sunt prosti si noi suntem destepti, ei sunt hoti si noi suntem cinstiti…aceste campanii negative si-au cam pierdut eficienta pentru ei…oricum aceasta metoda a fost preluata de AUR care au fost mult mai vocali si mai agresivi in promovare.
    Nu neg buna intentie…deocamdata cam atat…dar trebuie schimbat tactica intr-un care sa functioneze.

    • Da. Aerul acesta de condescendență fixează o ștachetă prea înaltă, care se poate dovedi de nerealizat în anumite situații, chestiuni sau de către anumiți membri usr ( sint numeroase exemple). Cred că ar fi mai de efect prezentarea faptelor adversarului politic, deoarece faptele, de regulă, vorbesc de la sine. Și de cele mai multe ori lipsesc soluțiile proprii, prezentate ca antiteză. E o părere.