G4Media.ro

USR, scrisoare deschisă către Ecaterina Andronescu: implementați Programul Școala după Școală cu…

USR, scrisoare deschisă către Ecaterina Andronescu: implementați Programul Școala după Școală cu finanțare de la buget cu prioritate pentru elevii în situație de risc educațional, extindeți Masa caldă în școli, recunoașteți Fenomenul Brăila

Senatoarele USR Florina Presadă și Silvia Dinică i-au transmis ministrului Educației o scrisoare deschisă, în urma rezultatelor de la Evaluarea Națională și de la Bacalaureat. USR îi cere Ecaterinei Andronescu să recunoască existența “Fenomenului Brăila”, care se referă la școlile care promovează fără măsuri de intervenție remedială elevi care nu știu să scrie sau să socotească până în clasa a VIII-a, pentru ca apoi să îi descurajeze să participe la Evaluarea Națională, cu scopul de a raporta cifre ridicate de promovare ale examenului.

USR îi cere ministrului Educației să sancționeze și să interzică acest fenomen, care duce în final la abandonarea școlii de către elev la clasa a VIII-a.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. E nevoie de o curatenie generala si printre cadrele didactice.

  2. Și dați mulți bani de la buget ca sa dam la profesori salarii ca nu contează cat de bine se ocupa de elevi. Doar sunt profesori plătiți din taxe și impozite. Cui ii pasa? Sa nu cumva sa impulsionați performanțele in sistemul privat ca doamne ferește sa se deștepte viitorul electorat USR și sa rămânem fără el.

  3. Școala în trei ture cu aceiași proști, rețeta succesului.

  4. USR e pe val, dar in opiniea mea e mult prea circumscrisa spiritului oligarhic si plutocratic romanesc. Ma uit la toti deputatii lor – oameni care si-au cumparat locurile in parlament, na ca politica costa, dupa ce i-a tinut tata si mama imbogatiti in tranzitie cu tot felul de schelete in dulap pe la vreo facultate atraina. Sau cazuri de copii nascuti ori crescuti pe unde au mai emigrat romanii inainte sau dupa 1989. Exemplu, judet din estul tarii, tanar deputat USR tata fost director Electrica. Bucuresti, tanar deputat USR tanar emigrat in America. Alt judet tanara casatorita cu nu stiu ce frantuz sau belgian… Nu stiu cat sunt de reprezentativi si mentalitatea e de gasca si de parveniti. Nu mai vorbim de clubul expertilor in fonduri si politici europene care nu s-a remarcat cu nimic in tara asta, decat ca a facut bani Paslaru si a scris Ghinea in foaia caragialeasca Dilema Veche, unde e o virtute ce o critica Caragiale : misto-ul!

    • Explicatia este simpla, @Ionut.
      minus-plusii au fost votati de catre generatia oamenilor-„noi”, rezultata din politica pcr de-faurire-a-societatii-multilateral-dezvoltate-si-naintare-spre-comunism, aka generatia hranita „decat” cu basme (si cruci prin (re)f/voma) pe post de adevaruri stiintifice.

  5. „Masa calda ” ridica probleme de igiena: unde se spala toti copiii inainte de a manca?Cat dureaza ? Ce se intampla daca si acasa au acelasi fel de mancare?Unde si de cine sunt procurate, depozitate si pregatite alimentele , unde mananca acei copiii si cine se ocupa de curatenie( vesela, curatenie sali de mese etc).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.