G4Media.ro

USR ironizează PSD după anularea marelui miting anunțat pentru București / Barna:…

USR ironizează PSD după anularea marelui miting anunțat pentru București / Barna: Dragnea și-a dat seama că e din ce în ce mai nimic. Le este frică, de fapt

Președintele USR, Dan Barna, a reacționat ironic miercuri la anunțul secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, de anulare a mitingului anunțat pentru 22 mai la Romexpo, scriind pe Facebook că ”Dragnea și-a dat seama că e din ce în ce mai nimic” și social-democraților le este frică de români.

Postarea lui Dan Barna: 

 • DRAGNEA ȘI-A DAT SEAMA CĂ E DIN CE ÎN CE MAI NIMIC. Aud că mitingul PSD din București nu va mai avea loc. Le este frică, de fapt. Frică de români, inclusiv de cei pe care îi obligă să traverseze țara cu autobuzele de partid ca să stea la cheremul lui Dragnea. E bine că a intrat frica în infractori. În ultimii doi ani nu au arătat niciun respect pentru români. Tot ce au făcut a fost să apere hoția. România și românii se trezesc. Vine în curând momentul să plătească pentru toate nenorocirile din ultimii ani. Pe 26 mai, la vot, începe.

Anterior, secretarul General al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat pentru G4Media.ro că PSD a decis să anuleze mitingul pe care intenționa să-l organizeze miercurea viitoare la Romexpo, unde sperau să adune peste 150 de mii de oameni.

”Ne-am consultat cu colegii din țară și am hotărât să anulăm mitingul din următoarele motive: Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activitățile de campanie din teritoriu luând în considerare că foarte multe județe au pe 21 și 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulți primari. Apoi, ar fi dorit colegii noștri un miting uriaș la București, în Piața Victoriei, asta se putea doar în weekend pentru că în cursul săptămânii nu dorim să aducem un disconfort bucureștenilor. Un al treilea motiv este că toată lumea rămâne în dispozitiv, astea sunt motivele care ne-au determinat să anulăm mitingul. Rămâne însă în vigoare tot restul programului, inclusiv mitingul mare de la Târgoviște”, a declarat Ștefănescu pentru G4Media.ro.

Ștefănescu transmisese pe 13 mai o adresă la Romexpo, prin care anunța că ”Partidul Social Democrat organizează un eveniment politic, în data de 22 mai 2019, între orele 12 – 22, la care participă un număr de 150.000 de persoane din București și din provincie”. Potrivit adresei obținute de G4Media.ro, Ștefănescu solicită Romexpo să aprobe ca loc pentru desfășurarea evenimentului ”platoul dintre cele două turnuri și pavilionul central al Romexpo”.

Surse din partid au declarat pentru G4Media.ro că sunt probleme cu asigurarea transportului din județe și că mai mulți primari de sector și-ar fi exprimat reținerea față de organizarea mitingului.

Foto: Președintele USR, Dan Barna. Sursa: Inquam Photos / Bogdan Buda

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Votez PSD!
  Vino la vot, votează și tu!

  • Pune ștampila și pe ALDE totodată, merită și dânșii să meargă cu mai multă demnitate în Europa, nu să facă spume la gură de la tribună ca niște apucați…!

  • Și nu cumva te numești Constantinescu, dar ai prenumele de Nicușor zis și „Hipopotamul” ?

  • Eu votez si PSD si ALDE si UDMR, ca sa nu se supere nimeni.

 2. Votaţi! PSD e pe moarte!

 3. Codrin a procedat bine anulând mitingul! Semnale din teritoriu și capitală indicau clar prezența unor persoane tulburente, cozile de topor, provocatorii.
  Pentru evitarea oricaror neplăceri s-a luat această decizie. Guvizii cu ochii tulburi și bulbucati au rămas cu ei on soare.

  • Exact! Trebuie anulat și Dragnea și scăpăm și de asasini.

  • Sa crezi mata ca l-a anulat Cap de sula, nu va ies socotelile cum trebuie, de asta s-a fisiit marea gogomanie.
   Plus ca pe circiumarul teleormanean, patru asasini, la Athene Palace, mari se vorbira si se sfatuira la apus de soare ca sa mi-l omoare din pura invidie. Si circiumarul n-a vrut sa riste. 🙂

  • @zise dobre

   Daca PSD chipurile merge din victorie in victorie, de ce sunteti atat de speriati sa apareti in public?

   Cumva pentru ca intreaga tara va uraste?

 4. Mos Lifake si-a dat seama ca este un paria abject. Da, friatilor, con…damnatul libidinos e un las care-si asculta fricile insiduoase si paralizante. Da, Lifake-Budihache se simte asemenea unei fiare incoltite. Se teme sa repete soarta Impuscatului Nicolae. Panica dementa i-a umplut nadragii. Desi s-a pricopsit banditeste cu o imensa putere, simte ca i se scurge toata puterea din trupu-i troglodit.

 5. Adevarul e ca la mitingul gigant facut de USR la Cluuuj isi pot permita sa faca misto de altii . M-am cacat pe ei de ras cand le-am vazut bizareria din piata mare . Ala care urla victorie sau moarte a facut toti banii ! 😀

  • Prefer sa am un meeting mai mic, decat sa aduc 10.000 de Dani rupti in cur ?

  • 10.000 ?! Mai mult de 1000 nu au fost , nu rupti in cur ci rupti in gura de prafuri ! 😀

  • De unde 10.000 , a numarat Anastase ?1000 de rupti in gura de prafuri si niste scalambaieli penibile . Daca aveau macar 10000 se laudau de se auzea pana la eschimosi ! 😀

  • @Asistat, @Dan,
   Nu aveați voi pare-mi-se niște treabă iar noi vă reținem aici pe G4M? Zic că la ora asta nu trebuia să fiți prezenți la „celula” de criză din Kiseleff10, unde se vor lua decizii importante? Am zis „celula”? Vă rog să mă iertați, n-am vrut să provoc panică tocmai acum când sunteți cu nervii la pământ de la sperietura pe care ați tras-o la Iași…!

 6. Domnule Dragnea,
  La multi ani si multa putere de munca. La 30 de zile muncite se reduce din pedeapsa! Daca o sa fiti harnic, o sa iesiti mai devreme de la zdup.

  • Mă văd nevoit să ma repet: cine…reușește să ajungă „cocota” lui nea Alifie nu trebuie să presteze nicio altă activitate în pușcărie…!
   S-a înțeles?!

 7. Dragnea nici nu ştii cât de mic începi să fii!

 8. Dracnea avea informații ca reapar cei 4 asasini:)))) vai de mama lor!!!!

 9. Oricum mitingul la care oamenii sunt adusi , cu voie sau fara voie , nu are nici-o valoare Un fapt am remarcat la PSD , disperarea a doua femei in a-si construi discursuri cat mai adulator fata de Sefu … fapt dezavuat de majoritatea informata. Mimica chinuita a fetelor si limbajul folosit , au atins apogeul disperarii.