G4Media.ro

USR Iași propune organizarea unui spectacol cu lasere și drone în locul…

Sursa foto: Pixabay

USR Iași propune organizarea unui spectacol cu lasere și drone în locul tradiționalelor artificii în noaptea de Revelion, pentru protejarea naturii și animalelor

USR Iași propune organizarea unui spectacol cu lasere și drone în locul tradiționalelor artificii în naoptea de Revelion, pentru protejarea naturii și animalelor. Amendamentul USR va fi discutat, joi, în Consiliul Local.

„Iubim animalele și ne place tehnologia. Trăim în secolul 21, era tehnologiei, iar posibilitățile prin care putem organiza festivități spectaculoase cu respect pentru mediu sunt nenumărate. De aceea, USR Iași propune în Consiliul Local un spectacol unic pentru orașul nostru de Revelion, cu lasere și drone care să înlocuiască tradiționalele artificii și alte elemente pirotehnice”, a anunțat organizația, miercuri, pe pagina de Facebook.

Amendamentul propus de consilierii USR Iași va fi discutat și votat mâine, 24 noiembrie, în ședința ordinară de Consiliu Local.

USR menționează că, potrivit statisticilor, în noaptea de 31 decembrie se înregistrează cele mai multe cazuri de pierderi ale câinilor și pisicilor, pentru care spectacolul de artificii este un adevărat coșmar, ducând deseori chiar la moartea animalelor înaintate în vârstă.

„Suntem în plină dezvoltare tehnologică și trebuie să folosim tehnologia pentru îmbunătățirea calității vieții și a mediului înconjurător. Organizând un show de lumini cu lasere și drone, vom fi în continuare prietenoși cu fauna urbanizată și cu natura, admirând în același timp un spectacol unic și original, nemaivăzut în Iași până acum”, încheie USR Iași.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

 1. 🤣🤣🤣
  Inventate prin secolul VII de către chinezi și aduse ( probabil ) de pe timpul lui Marco Polo, artificiile au fos utilizate de către oameni în prezența tuturor animalelor.
  Paradoxal este faptul că tocmai în Iași, în urmă cu câteva zile, un om a fost atacat cu bestialitate de o haitâ de câini.
  Interpretați voi inițiativa!🤭🤭🤭

 2. O propunere extraordinar de bună. Din păcate Iașiul nu este condus de USR.

 3. Suntem total de acord cu această inițiativă.
  Pe lângă faptul că protejăm natura și animalele, poate vom reuși să educăm viitoarele generații
  să respingă obiceiuri barbare.

 4. Nebunia petardelor și artificiilor lansate de sărbători dar în special în noaptea de Revelion a atins nivelul maxim în ultimii ani.
  Și probabil va fi depășit anul acesta. Slabe speranțe ca această propunere de bun simt sa fie respectată. Ar fi bine și pentru protecția oamenilor, nu numai a animalelor. Romanului îi place gălăgia, muzica urlatoare și alcoolul, așa că liniște nu o să avem…

 5. Dracii nu crapa de la drone ci doar de la petarde si biciuri. Cu cat sunetul e mai puternic, cu atat dracii crapa mai repede

 6. Tara arde, babele se piaptana… Ma refer la chisārāu… La ce sa te astepti de la usereu? La lucruri utile pt tara, spectacole cu drone, copierea de mana a tezelor de doctorat etc…