G4Media.ro

USR anunță o moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, după ce acesta a…

USR anunță o moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, după ce acesta a spus că dacă am avea autostrăzi în România, ar pleca investitorii străini

Deutatul USR, Ionuț Moșteanu a anunțat luni că USR va strânge semnături pentru a depune o moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, Lucian Șova, după ce acesta a declarat săptămâna trecută autostrăzile vor alunga companiile străine din România.

„Am pregătit o moțiune simplă, am discutat cu opoziția și vom trimite la prânz documentul tuturor partidelor. Sperăm ca zilele acestuia la cârma ministerului să fie numărate”, a declarat deputatul USR, Ionuț Moșteanu.

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a oferit o explicație fără precedent pentru lipsa de autostrăzi din România. Prezent joi la o ședință a Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, Șova le-a spus celor prezenți că “este o rețea de autostrăzi minunată în Occident. De ce au venit multinaționalele aici? Pentru că sunt salarii mici. Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari. Tot vor pleca. Către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici.”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Iertați – l că e și el un neajutorat, nici nu înțelege ce a zis. Și, la urma urmei ce așteptări aveați de la un membru al partidei secaturilor?

  2. Ce gândire bolnavă are acest „ministru”.Şi ne mai mirăm,de ce nu avem infrastructură etc.Proastă p@la a fost la curu’ lui mă-ta!

  3. Doar tampitii de la Dacia Renault tot ameninta ca daca nu se face autostrada Pitesti-Sibiu muta tot in Maroc !

    PS. Sau fraierii astia sunt exceptia care confirma regula !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.