G4Media.ro

Ursula von der Leyen, după întrevederea cu Florin Cîțu: O întâlnire constructivă,…

Ursula von der Leyen, după întrevederea cu Florin Cîțu: O întâlnire constructivă, lucrăm să finalizăm cât mai repede cu putință un plan solid de redresare / Ce spune premierul

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, marți seara, după întrevederea cu premierul Florin Cîțu, de la Bruxelles, că a fost o „întâlnire constructivă” și că lucrează împreună pentru a finaliza „cât mai repede cu putință” un plan „solid” de redresare și reziliență (PNRR).

„Facem progrese bune în privința reformelor”, a transmis Ursula von der Leyen pe Twitter.

Șefa Comisiei Europene a amintit că aprobarea deciziilor privind resursele proprii de către fiecare stat membru este „un pas necesar” pentru ca fondurile europene din programul NextGeneration să fie disponibile.

Florin Cîțu a postat, la rândul lui, că a fost o întâlnire „foarte constructivă” cu șefa Comisiei Europene pentru negocierile privind PNRR, „așa cum confirmă și Ursula Von Der Leyen”.

„România are un plan ambițios de creștere economică sustenabilă, în urma pandemiei. Negocierile și întâlnirile continuă și mâine. Vă țin la curent”, a scris Florin Cîțu pe Facebook, distribuind mesajele de pe Twitter.


Sursa foto: Ursula von der Leyen / Twitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Nu prea vad sa fie distantare sociala intre cei doi.
    Numi plake

  2. adica nu e nimic bun. O sa va spunem noi cum trebuie facut

  3. Sper sa accepte in PNRR si cei 9km ramasi din Lugoj-Deva, altfel dam inapoi toti banii alocati pe tronson: 500 mil eur.

  4. Cand te reprezinta unu cu 4 in treapta la valcea… Ce pretentii sa si ai !!! Faliment nedeclarat!!!

    • Omul este capabil. Nu lucra el pe la banca mondială și alte țări, dacă nu era capabil. A avut si el o problemă în școală, dar a reușit sa-si descopere vocația cu alți oameni, probabil mult mai implicați în actul de învățământ .