G4Media.ro

Ursula von der Leyen: Bulgaria și România fac parte din spațiul Schengen…

Sursa Foto: Facebook/ Comisia Europeană

Ursula von der Leyen: Bulgaria și România fac parte din spațiul Schengen / Haideți să le aducem, în sfârșit, în UE – fără nicio altă amânare

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cere integrarea României și Bulgariei în spațiul Schengen „fără nicio altă amânare”.

„Au dovedit-o: Bulgaria și România fac parte din spațiul nostru Schengen. Așadar, haideți să le aducem, în sfârșit, în UE – fără nicio altă amânare”, a afirmat ea, în cadrul discursului privind Starea Uniunii Europene, pe care îl susține astăzi la Strasbourg.

Potrivit acesteia, „agențiile europene și-au aprofundat cooperarea cu statele membre” în ceea ce privește migrația.

„Permiteți-mi să le mulțumesc în special Bulgariei și României pentru că au deschis calea – prezentând cele mai bune practici atât în ceea ce privește azilul, cât și returnările”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

22 comentarii

 1. N-ar fi o solutie sa ne primeasca in Schengen mai putin in Austria si eventual Olanda? Gen la ei să ii opreasca si sa ii verifice la vama daca vor, eventual și reciproca să se aplice. Cam cum au făcut britanicii cu românii și bulgarii după ce s-au ridicat restricțiile de muncă. Mari mizerabili, oricum, țări civilizate care sar de cur în sus când nu se respectă regulile.

 2. Bulgarii sunt convinsi ca Olanda le da unda verde. Raman austriecii care vor comenta si contra tarii noastre si contra bulgarilor.

 3. Nu avem ce căuta în Schengen! Nu meritam că sunt o țară bananiera

  • ‘ai nu ‘nebuni! Cred ca ar trebui sa se construiasca un gard de sarma inghimpata in jurul nostru, ti-ar placea, a? Ca si cum Schengen ar fi ”premiul” pt cea mai buna si cea mai cinstita guvernare – daca ar fi fost asa, Ungaria, de ex, ar fi zburat in secunda 2 de acolo. Ai conditiile A, B si C de indeplinit, daca le bifezi intri, daca le bifezi si nu te lasa sa intri, comit o ilegalitate, tot ei au facut regulile, nu noi! Si tot ei zic ca le-am bifat, dar inventeaza altceva care nu are nici o legatura cu acele conditii!

  • Ți-ai schimbat numele, nebunatico!! Nu te numai Zâna Bănănuță? Ai dat-o pe ulei?

  • Nu meritam ca sunt o tara bananiera…Cine sunt o tara bananiera?tu? Sau ca suntem o tara bananiera? Rescrie prostituato mai clar…

 4. E dislexica? Cum suntem in Schengen, hai si in UE? E pe invers.

 5. @dacialogan1, comentariul meu a apărut din greșeală la tine, sorry.

 6. Cu cine sa intram noi in Schengen?
  Cu politisti dealeri de droguri?
  Cu incompetenti care se pun pe perchezitionat copiii?
  Mai bine mai stam la vama la rand cum ne-am invatat in comunism.
  Cu societatea asta care accepta orice?
  Sa ne expunem la un flux si mai mare de droguri? Pai la ce e acum deja s-a decretat pericol national si habar nu au ce sa faca. Nici nu stiu de unde sa apuce problema si inca e in faza incipienta comparativ cu ce ne asteapta.
  Noi am intra, dar nu avem cu cine. Ma refer la politicieni.
  Cu fentacii de la noi? Cu mincinosi si hoti? La cat timp pierdem cu astia, numai sa ne dam seama cu ce ne mai mint la fiecare pas, ce mai conteaza ia acolo jumatate de ora? Un fleac.
  Trebuie sa meritam sa intram in Schengen.
  Cu nationalisti pe cai mari? Trebuie sa meritam sa intram in Schengen si aici ma refer la politicieni, sa invatam sa nu mai mintim, sa fim onesti si cinstiti, inteligenti, sa ne asumam, sa fim responsabili. Mai bine mai amanam, ca nu e mare lucru sa stai inca 15 minute de 2 ori pe an.

  • Nu vrei să ieșim din UE? Putinist mic ce ești…
   Doar rusofilii vor să stăm în afara Schengen, pentru a crește sentimentul anti-UE și prin urmare scorul partidelor extremiste

  • Contul Argonaut este pe lista celor 34+ conturi false.

  • Cred ca indiferent de problemele evidente pe care le avem ca si natie, este dreptul nostru sa intram si in Schengen, la fel ca si Bulgaria.

  • De acord cu Mira!

  • De ce nu le spui asta sutelor de transportatori care pierd mult mai mult de 15 min. la granița Schengen?. Acum ți- ai găsit să faci pe diriginta ? Să știi că pentru efectele menopauzei există remedii , asta dacă numele tău are corespondent în realitate. Dacă ești sub acoperire, caută ceva pentru impotență. Multă sănătate!

  • Ella, cont fake, 40+.

 7. Da, da, imhi!

 8. Cu mulțumiri pentru susținere , este necesar sa-i spunem doamnei respective ca opinia sa nu contează in adoptarea deciziei de admitere a României in Schengen.

 9. Iar s-a trezit asta vorbind? SMS-urile pentru vaccinuri cu șeful Pfizer le-ai găsit, madam? Sau era ceață?

 10. Bla, bla, bla ca de obicei. Oare ce caută în această funcție când nu vad ce o recomandă și doar bate apa in piuă?