G4Media.ro

Urşi filmaţi în timp ce traversează un drum național, în judeţul Mureş…

Sursa Foto: Captura Facebook

Urşi filmaţi în timp ce traversează un drum național, în judeţul Mureş / Imaginile au generat controverse pe rețelele de socializare: cine a intrat în habitatul cui

Un şofer care a circulat pe drumul naţional 15, pe varianta ocolitoare a localităţii Petelea, a filmat doi urşi care traversează în fugă drumul. Imaginile au fost postate pe internet, transmite News.ro.

Şoferul unui autoturism care a circulat pe DN 15, pe varianta ocolitoare a localităţii Petelea din judeţul Mureş a filmat doi urşi care traversează în fugă drumul naţional.

În imaginile postate pe internet se vede cum unul dintre animale pleacă din dreapta drumului, traversează şi trece pe sub parapetul din stânga. În urma lui vine al doilea urs, mai mare, care sare peste parapetul metalic.

Şoferul care a realizat filmarea şi care a postat imaginile pe internet precizează, în timp ce filmează, unde anume a surprins imaginile.

Filmul a stârnit mai multe reacţii. Unii internauţi au reclamat „abordarea selectivă” în ceea ce priveşte permisiunea de a vâna animale sălbatice, arătând că este permisă împuşcarea mistreţilor, cerbilor, iepurilor, fazanilor, vulpilor dar nu şi a urşilor, în timp ce alţii au remarcat frumuseţea urşilor sau au opinat că din moment ce omul a intrat în habitatul acestora este normal ca şi ei să îşi facă apariţia în zonele populate de om.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...