G4Media.ro

UPDATE Podul provizoriu de la Vadu Roșca (Vrancea) a fost deschis

Foto: Facebook

UPDATE Podul provizoriu de la Vadu Roșca (Vrancea) a fost deschis

UPDATE 26 mai: Autoritățile au reușit să termine podul provizoriu peste râul Putna, de la Vadu Roșca. Construcția provizorie s-a ridicat în apropierea podului care s-a prăbușit pe 30 aprilie a.c. Miercuri au trecut câteva mașini, de probă, și urmează ca în curând podul provizoriu să fie deschis circulației publice. Localnicii și cei care au treabă în Vadu Roșca nu vor mai fi nevoiți să ocolească aproximativ 15 kilometri pe un drum de piatră, cu hârtoape, așa cum au făcut în ultimele aproape patru săptămâni.

Reamintim că, în seara zilei de 30 aprilie, podul peste râul Putna de pe drumul județean 204D s-a rupt la unul din capete. La podul respectiv se executau lucrări de reabilitare. În urma surpării podului, este posibil ca administrația județeană să rezilieze contractul de execuție cu firma care câștigase licitația.

Articol inițial: Localnicii din satele vrâncene Vadu Roșca și din Vulturu așteaptă de trei săptămâni un pod provizoriu peste râul Putna, care să le permită conectarea cu restul județului.

Pe 30 aprilie s-a surpat podul aflat în reabilitare, iar autoritățile au promis atunci că vor amenaja un pod provizoriu, în cel mai scurt timp. Iată că au trecut 3 săptămâni, iar podul provizoriu nu este gata. Oamenii sunt nevoiți să ocolească aproximativ 15 kilometri pentru a ajunge din Vadu Roșca în Vulturu.

”Asta înseamnă să trăiești în România. Lucrări de ”mântuială” și bătaie de joc față de cetățenii din acest sat. După ce au distrus legătura către comuna Vulturu, distrugând în același timp și o parte din economia satului, după 3 săptămâni nu au fost în stare să facă un pod provizoriu. Mulțumim conducerii locale și celei județene pentru ajutorul acordat acestui sat”, au scris pe Facebook localnicii din Vadu Roșca. Zilele trecute, ei au distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu stadiul mult-așteptatului pod provizoriu peste râul Putna.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Unde e podul? – În parcul auto al mămicii ciocoiului fanariot Oprişan. Maşini care aparţin mămicii, nu ciocoiului – să fie clar!

    Asta aţi votat – asta aveţi!

    • Esti nebun ? Președinte la CJ la ora asta este Toma prietene …nu era bun Oprișan ca era prezent la toate situațiile de urgență la fata locului, v-a trebuit PNL luați-o înnot că apa-i mica și nu va duce departe .

  2. Cum sa fie izolat? E Suraia mai sus. Intr-adevar ii inteleg pe oameni si supararea lor, dar satul nu e pe departe „izolat” , ci doar trebuie sa faca drum extra

  3. Unde-i graba? Stati ca nu e campanie electorala sa se faca treaba pe „jenuche” (cum a zis un mare filosof) cu o luna inainte de alegeri ca apoi sa se strice iar.