G4Media.ro

UPDATE Incendiul puternic din Delta Neajlovului, stins după 12 ore de intervenție/…

sursa foto: ISU

UPDATE Incendiul puternic din Delta Neajlovului, stins după 12 ore de intervenție/ A fost sesizată Garda de Mediu

Un incendiu puternic este în desfășurare în Delta Neajlovului, de sâmbătă, de la prânz, transmite ISU. Pompierii din cadrul Stației Colibași și Punctului de Lucru Călugăreni acționează pentru stingerea flăcărilor care au cuprins vegetatia uscată și stuful. Incendiul a izbucnit în satul Budeni (Delta Neajlovului).

UPDATE 3 martie, ora 10:06 Incendiul de stuf şi vegetaţie din Delta Neajlovului, în zona localităţii Budeni, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare, a fost stins de pompieri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23:30, după aproximativ 12 ore de intervenţie, transmite Agerpres.

știrea inițială

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta în multiple focare, pe o suprafață de aproximativ 50 ha.

  • ”S-a intervenit cu trei autospeciale de stingere, iar pompierii au reușit să lichideze focarele de pe mal, însă nu au putut acționa în interiorul Deltei deoarece zona este mlăștinoasă, iar siguranța pompierilor ar fi pusă în pericol. Totodată, în acea zonă stuful depășește aproximativ 3 m înălțime. În prezent, la caz au rămas două autospeciale pentru supravegherea zonei. Nu există riscul de propagare a incendiului la gospodării sau la pădure”, a transmis ISU.

A fost sesizată Garda de Mediu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează