G4Media.ro

UPDATE Autoritățile intervin pentru salvarea unei bătrâne care a căzut într-o fântână…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

UPDATE Autoritățile intervin pentru salvarea unei bătrâne care a căzut într-o fântână de 10 metri/ Echipajele de intervenții introduc aer comprimat pentru a menține nivelul de oxigen

Autoritățile intervin pentru salvarea unei bătrâne care a căzut într-o fântână de 10 metri. O misiune contracronometru de salvare are loc joi seara. Echipajele de intervenții introduc aer comprimat pentru a menține nivelul de oxigen.

UPDATE 20:19 Victima a fost recuperată, conștientă. După evaluarea medicală de la fața locului, femeia a fost predată unui echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

știrea inițială

La fața locului salvatorii intervin cu o mașină de stingere, o autoscară cu braț mobil care permite intervenția sub nivelul solului, un container multirisc și 3 buldoexcavatoare. Totodată, la locul intervenției se află și un echipaj de prim ajutor.

Victima este cooperantă.

știre în curs de actualizare 

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Felicitari salvatorilor!

  2. Citind aceași știre dar pe alt site am rămas paf când am aflat că baba a căzut într-o fântână adâncă de 10 m și cu un diametru de 40 cm. Ori is eu prost ori nu înțeleg, dar cum ii posibil sa intre pe gaura aia atât de îngustă? O fi dihor baba

  3. Nu e o știre, ci doar un text. Din el nu am aflat unde s-a petrecut asta. Nici măcar în ce județ.