G4Media.ro

UPDATE Accident mortal în stația Brâncuși din Capitală/ Un autobuz STB, implicat…

Sursa foto: Facebook STB

UPDATE Accident mortal în stația Brâncuși din Capitală/ Un autobuz STB, implicat în tragedie, șoferul a mers la Institutul de Medicină Legală/ Pietonul s-ar fi împiedicat și ar fi căzut sub autobuz (surse)

Un accident mortal a avut loc duminică în stația Brâncuși din Capitală, pe sensul Băneasa, se arată într-un comunicat STB. Șoferul se află la Institutul de Medicină Legal.

Sursele G4Media susțin că pietonul s-ar fi împiedicat și ar fi căzut sub autobuz, șoferul nu și-ar fi dat seama și ar fi pornit autoturismul.

Șoferul autobuzului nu va mai conduce până la finalizarea cercetărilor.

Poliția a transmis că accidentul a avut loc în jurul orei 06:00 dimineața și că șoferul nu consumase alcool sau droguri.

”Conducătorul autobuzului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. Cercetările sunt continuate de polițiștii Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație”, se arată în comunicat.

știre în curs de actualizare

Comunicatul STB

Politia Rutiera investigheaza un accident mortal pe Bd Grigorescu, la statia Brancusi, sens Baneasa. E implicat un autobuz articulat din linia 335. La Piata Charles de Gaulle, a fost interceptat si este cercetat soferul autobuzului 6828, linia 335, autobaza Titan. Cazul ramane in cercetare. Din aceasta cauza timp de 105 min.(06:20-08:05) autobuzele liniilor101,243,335 au circulat deviat pana la terminarea măsurătorilor.

Mai multe detalii putem furniza dupa finalizarea cercetărilor.

Autobuzul in momentul de fata e garat la autobaza Titan. Șoferul autobuzului nu va mai conduce pana la finalizarea cercetărilor.

Conducere societatii se implica in cercetarea administrativă a evenimentului, înregistrările video de pe autobuz sunt puse la dispozitia poliției Rutiera. Regretam cele întâmplate si transmitem condoleanțe familiei persoanei decedate.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Foarte multi nenorociti/golani/mitocani/metleni la STB. As schimba 90% dintre soferi.

  2. Este rezultatul politicii de 2 bani a primăriilor. Stațiile nu au vizibilitate pentru mașinile lungi, nu sunt prevăzute cu garduri și acces limitat, nu au alveole. In plus, aici panta stației este foarte mare. Este suficient sa alunece cineva un pic ca a ajuns sub roți. Panta trebuie sa fie de maxim 5 grade. Așa este normativul de amenajare a trotuarelor. Are 5 grade? Eu cred că are vreo 20. Cine a amenajat cu pavele are proiect autorizat pentru aceasta statie? ISC a vizitat lucrarea?