G4Media.ro

Unul dintre studenții dați afară, anul trecut, în cazul fraudării examenelor de…

Sursa foto: Pexels

Unul dintre studenții dați afară, anul trecut, în cazul fraudării examenelor de la Drept din București a obținut în primă instanță anularea deciziei de exmatriculare

Unul dintre studenții exmatriculați de la Facultatea de Drept a Universității din București, în urma unui scandal legat de fraudarea examenelor în care au fost implicați zeci de studenți, a obținut în primă instanță decizia de exmatriculare a sa. Tribunalul din Constanța a decis, într-un dosar deschis de studentul Alexandru Florin Cartoafă împotriva Universității din București și rectorului Marin Preda, anularea dispoziției din 4 martie 2021, prin care era exmatriculat.

Universitatea din București poate face recurs în 15 zile de la pronunțare.

Studentul atacase în contencios administrativ decizia prin care a fost exmatriculat, într-un dosar înregistrat la Tribunalul Constanța în iunie 2021. Săptămâna trecută, instanța s-a pronunțat, dispunând anularea dispoziției rectorului și reînmatricularea reclamantului la Facultatea de Drept, forma de învățământ zi.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Judecatorul care a dat decizia o fi copiat si el cand a fost student si astfel a decis ca nu e grav sa copiezi. Asa iesim noi cu hotii la inaintare, mai ales daca sunt si lideri, cica la Federatia Tinerilor din Constanta. Oare or fi stiind toti tinerii din Constanta ca ei sunt federalizati?

    • Nu știu ce a făcut, dar, a dat în judecată facultatea de drept și a câștigat!
      Asta da viitor advocat.