G4Media.ro

UNPR-ul lui Gabriel Oprea, dator la bugetul de stat cu 1.262.000 de…

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

UNPR-ul lui Gabriel Oprea, dator la bugetul de stat cu 1.262.000 de lei, în topul clasamentului pe partide

UNPR (Uniunea Naţională pentru Progresul României), partid condus de Gabriel Oprea, figurează conform site-ului anaf.ro pe lista datornicilor la bugetele de stat cu 1.262.726 lei, sumă care-l clasează pe locul I în topul datornicilor la capitolul partide politice, scrie supervizor.ro

UNPR a obţinut în urma alegerilor europarlamentare doar 0,6% din voturi, deşi a anunţat că are sute de mii de militari în rezervă şi poliţişti care susţin partidul”. Printre Candidați s-au numărat Anghel Iordănesc, Ilie Năstase şi ieşenii Mircea Manolache şi Vasile Şalaru.

În condiţiile în care contribuabilii “normali” sunt executaţi şi chiar li se cere insolvenţa pentru datorii mult mai mici, supervizor.ro se întreabă de ce Fiscul nu face nimic pentru a recupera sumele cuvenite de la UNPR formaţiune care deţine un sediu evaluat la 500.000 euro.

Context

Fostul președinte al PSD, Viorica Dăncilă, declara pe 20 octombrie, că există posibilitatea fuziunii între partidul său și UNPR, partidul fondat de către Gabriel Oprea.

„Este dorinţa UNPR-ului, luăm în calcul acest lucru, vom discuta acest subiect în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Am văzut dorinţa mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multe partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Ne bucură că există această dorinţă de a veni către PSD”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Dacă fuziunea dintre UNPR și PSD se va realiza, președintele Uniunii, Gabriel Oprea se întoarce în rândurile social-democraților de unde a plecat în 2010.

După eșecul finalizării fuziunii cu PMP, în iunie 2018, UNPR s-a reorganizat ca partid de sine stătător, iar la finele anului trecut, Gabriel Oprea a fost ales din nou președintele formațiunii, funcție pe care a mai deținut-o din 2012 până în 2016 când a demisionat ca urmare a scandalului iscat de moartea polițistului Bogdan Gigină.

Ulterior, Gabriel Oprea, proaspăt adus în conducerea PSD de Viorica Dăncilă pe post de șef al sindicatului militarilor, a scris pe Facebook că el nu a venit în partid ”la ciolan”, ci ca să ajute. El susține că a sprijinit mereu PSD și nu l-a trădat niciodată. ”Nu apartin “statului paralel” si nici nu cred in aceasta notiune”, a mai scris Oprea.

Sursa: supervizor.ro

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. platiti-va taxele, bai hoti patetici

  2. Plavanul oprea ar trebui condamnat sa traga la jug pe viata.
    S-ar potrivi foarte bine in pictura „Carul cu Boi”.

  3. Mai recuperăm ceva din păgubi sau doar aflăm despre ele?

  4. Pensia specială si nesimtita a lui Oprea cand o taie Guvernul Pnl??