G4Media.ro

Unor suceveni li s-a furat darul a doua zi de la nuntă,…

sursa foto: Pexeles.com

Unor suceveni li s-a furat darul a doua zi de la nuntă, 17.800 de euro / ”Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar și niște datorii”

Doi tineri și-au pierdut banii pe care i-au strâns la nuntă în mai puțin de 24 de ore. S-a întâmplat într-un bloc din cartierul sucevean Zamca, iar suma cu care hoții au plecat este de 17.800 de euro (lei, lire sterline și euro), relatează Monitorul de Suceava.

Nunta a avut loc în seara zilei de vineri, iar banii care s-au adunat la petrecere au fost păstrați în apartamentul de la etajul unu al unui imobil construit recent.

”Furtul a avut loc sâmbătă, între orele 15.00-21.45, cât am lipsit de acasă. (…) Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar și niște datorii, adică vreo 4.000-5.000 de euro. Soția este pur și simplu îngrozită de tot ceea ce s-a întâmplat. Oricum, cel care a acționat știa exact ce face”, a mai spus mirele păgubit.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Multumim pentru știrile zilnice din Suceava…
    Ne simțim foarte importanți
    Heheh

  2. De luat aminte. Dăm frumos datele de cont nuntașilor și virează darul.

  3. tata Li, pe la noi, la Suceava, oamenii și în special părinții, rudele de-aproape, nașii, dau frumos că vor să-și ajute copiii. Acu la matale, ăi fi făcut nuntă-n buricul Bucureștilor dar ori ai chemat pe toți zgârcomanii, ori ăi fi lucrând pe la vreun minister și o fi zis lumea, „lasă-l frățică că ea la salar o căruță de mardei, noi să-i dăm așea, sinbolic…„