G4Media.ro

Unor suceveni li s-a furat darul a doua zi de la nuntă,…

sursa foto: Pexeles.com

Unor suceveni li s-a furat darul a doua zi de la nuntă, 17.800 de euro / ”Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar și niște datorii”

Doi tineri și-au pierdut banii pe care i-au strâns la nuntă în mai puțin de 24 de ore. S-a întâmplat într-un bloc din cartierul sucevean Zamca, iar suma cu care hoții au plecat este de 17.800 de euro (lei, lire sterline și euro), relatează Monitorul de Suceava.

Nunta a avut loc în seara zilei de vineri, iar banii care s-au adunat la petrecere au fost păstrați în apartamentul de la etajul unu al unui imobil construit recent.

”Furtul a avut loc sâmbătă, între orele 15.00-21.45, cât am lipsit de acasă. (…) Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar și niște datorii, adică vreo 4.000-5.000 de euro. Soția este pur și simplu îngrozită de tot ceea ce s-a întâmplat. Oricum, cel care a acționat știa exact ce face”, a mai spus mirele păgubit.

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Bre frate, ce de bani (negri) in Suceava acolo…eu am facut nunta in buricul Bucurestiului si nu am primit mai mult de 1500 de euro pe care i-am returnat imediat pe creditul facut pentru nunta. Cat or fi dat mesenii aia de s-a strans suma colosata de 18.000 de euro (1.000.000 lei)????

    • tata Li, pe la noi, la Suceava, oamenii și în special părinții, rudele de-aproape, nașii, dau frumos că vor să-și ajute copiii. Acu la matale, ăi fi făcut nuntă-n buricul Bucureștilor dar ori ai chemat pe toți zgârcomanii, ori ăi fi lucrând pe la vreun minister și o fi zis lumea, „lasă-l frățică că ea la salar o căruță de mardei, noi să-i dăm așea, sinbolic…„

  2. Multumim pentru știrile zilnice din Suceava…
    Ne simțim foarte importanți
    Heheh

  3. De luat aminte. Dăm frumos datele de cont nuntașilor și virează darul.