G4Media.ro

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca anunță că vrea să creeze un pol al…

Sursa foto: Facebook UBB

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca anunță că vrea să creeze un pol al universităților din Transilvania, după ce a ratat intrarea în primele consorții paneuropene cu finanțare europeană

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca își anunță intenția de a construi “un pol academic în Transilvania”, după ce a ratat primul val de finanțări europene pentru construirea de „Universități europene”. UBB “dorește construirea polului InfoBioNano4Health, asumat în principiu de rectorii universităților clujene (în anul 2017) și anunțat și autorităților locale, pentru a constitui un pol academic în Transilvania, cu relevanță națională și paneuropeană”, informează Universitatea într-un comunicat remis Edupedu.ro.

“În acest moment, toate structurile românești paneuropene de cercetare sunt concentrate în sudul țării, dar Transilvania – și celelalte regiuni mari ale țării – poate și are nevoie la rândul ei de o astfel de structură”, spune Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB).

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Corect. Universitatea AL I Cuza din Iasi a ajuns o taraba de diplome fara nici o valoare, cu un corp profesoral mediocru și clientelar, cel care a putut vota (dupa chipul si asemanarea lor) o lichea precum Toader ca rector, el insusi o nulitate profesionala, cu doctorat dubios si fara nici o lucrare stiintifica de oarecare valoare.