G4Media.ro

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca anunță că implementează prin politici proprii mecanisme din…

Foto: Facebook UBB

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca anunță că implementează prin politici proprii mecanisme din planul consorțiului european pentru care nu a primit finanțare europeană

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca anunță că va implementa “prin politici proprii mecanisme ale proiectului european InclusU”. După ce proiectul de consorțiu european condus de Universitatea din Lille, în care se afla și UBB, nu a primit finanțare de la Comisia Europeană în primul val de universități europene selectate, Universitatea spune că “multe din mecanismele și activitățile angajate în proiect, mai ales cele care țin de politica proprie a UBB, vor fi implementate”.

Contactat de Edupedu.ro, Daniel David, prorector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a declarat că parte dintre politicile planificate a se derula în consorțiu “o să le reglementăm prin mecanisme proprii. Adică o să încurajăm componenta de incluziune socială, prin burse proprii din partea universității, vom întări circulația europeană și nu doar prin programele Erasmus, ci prin doctorarul european”.

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Universitatea romaneasca e falimentara in primul rand prin atmosfera : daca notiunea de universitate pleaca de la notiunea de comunitate de profesori si studenti, in Romania e absenta complet! Oamenii in Romania sunt mai rau ca fiarele lui Hobbes. Iar universitatile romanesti sunt exemplu perdect de veleitati, orgolii, imposturi individuale, meschinarie, delingventa juvenila, unde nu se proruce bimic demn de atentie. Harvard e Harvard pentru ca creaza o atmosfera si triaza calitatea oamenilor de acolo, de la srudenti la profesori, e un cod de maniere si camaradenie la baza, si apoi pentru ca are bani.