G4Media.ro

Uniunea Naţională a Studenţilor din România: Suntem alături de profesorii aflaţi în…

Sursa foto: G4Media

Uniunea Naţională a Studenţilor din România: Suntem alături de profesorii aflaţi în grevă / ”Vrem fapte, nu vorbe” / Vor purta o bandană albă în timpul examenelor, în semn de solidaritate

Uniunea Naţională a Studenţilor din România anunţă că este alături de profesorii din ţară aflaţi în grevă, studenţii membri ai organizaţiei urmând să poarte o bandană albă în timpul examenelor, în semn de solidaritate cu cadrele didactice, anunță Agerpres.

„Uniunea Naţională a Studenţilor din România este alături de profesorii din ţară aflaţi în grevă împotriva unei conduceri politice care ameninţă în mod direct cel mai important factor constitutiv al omului în calitatea sa de om, educaţia. Tinerii îşi doresc fapte şi nu vorbe, iar acest lucru îi motivează să se implice în cadrul unor manifestări care influenţează în mod direct societatea în care aceştia trăiesc”, a transmis UNSR.

Tinerii studenţi, membri ai UNSR, „au decis să se implice pentru a realiza o schimbare”.

„Vineri, 9 iunie 2023, aceştia vor purta o bandană albă în timpul examenelor, în semn de solidaritate pentru cadrele didactice care se luptă cu un sistem divizat pe clase politice fără pârghii şi canale de comunicare care să abordeze unitar problema actuală. Studenţii speră că prin intermediul dialogului se va ajunge la un progres, iar în caz contrar sunt pregătiţi să se alăture profesorilor la protestele ce vor avea loc în diferitele oraşe ale ţării”, se mai arată în comunicatul Uniunii Naţionale a Studenţilor din România.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...