G4Media.ro

Ungaria: Au ajuns extremiștii de la Jobbik să-i ceară premierului Orbán să…

Sursa foto: European Council

Ungaria: Au ajuns extremiștii de la Jobbik să-i ceară premierului Orbán să nu mai apere interesele „criminalului de război Putin” și să adere la politica bunăstării, pro Uniune Europeană

Într-un comunicat oficial, formațiunea de extremă dreaptă Jobbik îi cere premierului Viktor Orbán să-și retragă imediat propunerea de rezoluție parlamentară care protejează interesele „criminalului de război Vladimir Putin”.

Reprezentanții formațiunii conservatoare afirmă că de câteva săptămâni asistă la „ticăloșia Guvernului Orbán”, „o șaradă pseudo-națională” în care sunt invocate așa zise negocieri „pro-pace” între Rusia și Ucraina.

„Guvernul lui Viktor Orbán vrea ca, criminalul de război Putin să stea la aceeași masă cu victima sa, ucrainenii, și Uniunea Europeană, care vrea să-l aducă la Curtea Internațională de Justiție de la Haga, și cu Statele Unite ale Americii, pentru ca Putin să poată scăpa și să câștige teritorii din Ucraina. Guvernul ungar numește această propunere ticăloasă și absurdă o propunere pro-pace. Facem apel la guvernul Orbán să nu pună un singur membru al parlamentului maghiar – guvern sau opoziție – care a jurat să-și servească țara, într-o situație atât de imposibilă încât dorește ca această poziție să fie adoptată ca propunere de rezoluție în parlamentul ungar. Revocați imediat intenția de a face acest lucru!”, se precizează în comunicatul transmis de Jobbik, conform agenției MTI.

Reprezentanții Jobbik îl mai sfătuiesc pe Orbán ca în loc să aibă un guvern prietenos cu Moscova, să implementeze o politică de bunăstare dedicată Uniunii Europene.

„Ungaria normală, nu un guvern care servește interesele străine și sărăcește poporul. Nu vom lăsa țara noastră să fie scoasă din comunitatea europeană.”, transmite Jobbik.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Dar lasati-i frate sa mearga pe drumul „victorios” pe care se afla.Fara Viktoras,nu avea Romania nicio sansa sa depaseasca economic Ungaria. Dar cand concuram cu Orbanistanul, o oaza de putinism si de dictatura in mijlocul Europei,cu toate defectele noastre, ne prezentam chiar bine.
  Vad mai sus ca cetatenii care isi apara tara invadata militar sunt sclavi,pe cale de consecinta,pentru cetateanul de mai sus cu coloana vertebrala de euglena verde si romanii morti in 1877-1878 erau niste sclavi daca au ales sa lupte pentru independenta tarii noastre. Marsh mah la inrolare, ,toata lumea va fi fericita, si noi si Adolf Putin si agricultura ucrainiana!

 2. Hai mai ati vazut voi un prost sa nu isi duca prostia pana la capat?
  Ne pare rau dar cum ne uitam noi la Orban nu pare inteligent.

 3. Alex,
  Poate, dar parcă trolii vechi aveau mai multă minte, chiar și puțin umor trist.

  • @antiUSL – Trolii ceva mai inteligenti nu si-au mai facut conturi ca, de, era cam periculos pentru ei sa foloseasca adrese e mail valide.

  • Periculos în ce fel, că tot SRI-ul e rusofil până la măduvă ?
   Noi, pro occidentalii, s-ar putea să fim monitorizați

 4. Chiar si extremistii sunt buni, daca servesc cauza si pro.pa.gan.da oficiala, mai lipseste o medalie de la zelea…

 5. Viktoras de Budapesta ara mama de origine indiana. Pentru el interesul Indiei (stat prieten cu Putin) este mult mai important decat interesul Ungariei sau a Uniunii Europene. Iar India cumpara o gramada de petrol si armament din Uniunea Sovietica.