G4Media.ro

Un urs a intrat într-o gospodărie din Berislăvești și a atacat un…

sursa foto: Facebook/ Marian Panait

Un urs a intrat într-o gospodărie din Berislăvești și a atacat un porc/ Localnicii au reclamat şi marţi că un urs a intrat în comună

Jandarmii din judeţul Vâlcea intervin, sâmbătă seară, in localitatea Berislăveşti, unde un localnic a anunţat că un urs i-a intrat în curte şi a atacat un porc, transmite News.ro.

Conform reprezentanţilor Jandarmeriei Vâlcea, un bărbat din satul Rădăcineşti, comuna Berislăveşti a sunat, sâmbătă seară, la 112, solicitând intervenţia autorităţilor întrucât un urs a intrat în curtea sa.

„Potrivit informaţiilor primite, animalul sălbatic a atacat un porc şi a părăsit zona, îndreptându-se către o pădure. Nu au fost atacate persoane”, informează Jandarmeria Vâlcea.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la faţa locului pentru intervenţie şi monitorizarea zonei în care animalul şi-a făcut apariţia.

Este pentru a doua oară săptămâna aceasta când ursul îşi face apariţia în comuna Berislăveşti. Localnicii au reclamat şi marţi că un urs a intrat în comună, însă la scurt timp animalul s a întors în pădure fără a face victime.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Or fi fost certați. Porcii, deh, pot fi nesuferiți.