G4Media.ro

Un tribunal din Peru a adoptat o rezoluție având la bază teorii…

Un tribunal din Peru a adoptat o rezoluție având la bază teorii ale conspirației: Bill Gates, Soros şi Rockefeller au creat COVID-19/Biroul de Control al Magistraturii a deschis o anchetă

Un tribunal peruan a stabilit, într-o rezoluţie având la bază teorii ale conspiraţiei, că boala COVID-19 a fost o invenţie a „elitelor criminale de la nivel mondial” din care fac parte – potrivit magistraţilor acestei instanţe – multimilionari precum finanţistul George Soros, familia Rockefeller şi omul de afaceri Bill Gates, transmite marţi EFE, citată de Agerpres.

Pentru a justifica amânarea emiterii unei sentinţe într-o speţă, Curtea Penală de Apel pentru provinciile Chincha şi Pisco a subliniat că pandemia a avut un caracter imprevizibil, însă nu şi pentru cei care au creat-o, „care o manipulează şi care continuă să conducă în cel mai mare secret în propriul mediu şi în interiorul corporaţiilor mondiale”.

Acesta a fost modul în care tribunalul a încercat să se scuze pentru lentoarea cu care a judecat recursul unui inculpat care cerea să i se anuleze o pedeapsă cu închisoarea, dar a cărui solicitare nu a fost soluţionată din cauza restricţiilor epidemiologice.

„Niciun guvern mondial, persoane fizice şi juridice, nici apărarea inculpatului nu pot susţine că această pandemie are calitatea de a fi ‘previzibilă’, cu excepţia creatorilor noii ordini mondiale precum Bill Gates, Soros, Rockefeller, etc”, se menţionează în rezoluţia tribunalului, difuzată de portalul LP Derecho.

Prin faptul de a insista că pandemia de coronavirus a fost „creată de elitele criminale care domină lumea”, Tribunalul Superior Penal de Apel din Chincha şi Pisco s-a făcut ecoul uneia dintre numeroasele teorii ale conspiraţiei care au apărut anul trecut pe fundalul crizei coronavirusului.

După ce conţinutul rezoluţiei respectivului tribunal a apărut în presă, Biroul de Control al Magistraturii (Odecma) din Ica, provincie situată la circa 400 kilometri sud de capitala Lima, a deschis o anchetă preliminară asupra magistraţilor care au emis această rezoluţie, pentru a identifica eventuale iregularităţi comise de magistraţii Tribunalului Superior de Apel din Chincha şi Pisco.

sursa foto: Wikipedia

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Pai n-ar fi nici pentru prima si nici ultima oara. Poate au gresit numele personajelor, dar nu poate fi exclusa nici asta, si nici povestea cu pangolinul. Sa nu fi fost un blat intre deep state si partidul comunist chinez🤔

    • Pai fundatia Gavi este a lor si se ocupa cu brevetarea cepurilor de virusi si a vaccinurilor este totul oficial si recunoscut de ei insisi.

  2. Sant tot ei cei care fac interviuri unde spun ca populatia trebuie redusa cu ajutorul vaccinurilor i.am auzit cu totii ,CINE SANT COMPLOTISTI SI CONSPIRATIONISTI ATUNCI?

  3. Buna tactica asta.

    Nu mi-am putut face treaba din cauza ocultei mondiale. Soros si Bill Gates sunt de vina, eu mi-am dat toata silinta. N-ai ce sa faci, onorata instanta

    • Si in acelasi stil, pentru pagubele produse de uraganul x se vor aplica 10000 de lovituri de bici oceanului.

  4. Justitia independenta trebuie respectata – dar numai in cazurile cand tine cu FCSB.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.