G4Media.ro

Un tren Suceava – București a ratat oprirea într-o gară din cauza…

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Un tren Suceava – București a ratat oprirea într-o gară din cauza uleiului de pe șine / O anchetă CFR a arătat că de vină este un marfar din care s-a scurs rapiță

Trenul IR 1752 Suceava – București Nord, plecat din Suceava vineri, puțin înainte de ora 9.00, a înregistrat o întârziere de 109 minute în prima stație – Verești, în urma unui incident feroviar rar întâlnit care a stârnit tot felul de scenarii, relatează Monitorul de Suceava.

Trenul pur și simplu nu a oprit în stația Verești, unde era așteptat de mai mulți călători. Mecanicul a oprit garnitura abia la un pasaj de după stația Verești. Trenul a revenit ulterior spre Verești, însă după ce i s-a schimbat locomotiva și s-a demarat o anchetă.

O variantă inițială, vehiculată mai mult de călătorii din tren, era că mecanicul ar fi uitat pur și simplu să oprească la Verești.

La câteva ore de la incident, CFR Călători a dat un comunicat de presă în care arată că indicentul s-a produs din cauza șinelor.

”Referitor la situația înregistrată astăzi, 8 septembrie 2023, în stația Verești, la trenul  IR 1752 Suceava Nord – București Nord, precizăm că motivele producerii acesteia nu sunt generate de CFR Călători. În fapt, situația a fost generată de o indisponibilitate a infrastructurii cauzată de scurgerea de ulei pe șină din vagoanele unui tren privat de transport marfă. Menționăm că pasagerii și echipajul trenului au fost permanent în siguranță. Trenul a plecat din stația Verești în condiții de siguranță, cu o întârziere de 110 minute”, a transmis CFR Călători.

Conform infofer.ro, trenul IR 1952 Suceava – București Nord a plecat cu o întârziere de 109 minute din Verești și a ajuns la 120 de minute întârziere în stația Pașcani.

Pe parcurs, trenul a acumulat o întârziere de 130 de minute.

 

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Așa o gogomănie încă n-am mai auzit. Da ce, sabotul oprește trenul pe șină? sabotul oprește roata apasand pe ea. Ori o fi fost așa, uleiul până la ușile trenului și trenul ăla Maglev în pantă la Veresti