G4Media.ro

Un tren care se deplasa de la stația Universitate la Piața Romană…

Sursa foto: G4Media.ro

Un tren care se deplasa de la stația Universitate la Piața Romană a avut probleme tehnice/ Călătorii au fost debarcați, trenul retras la depou

Un tren care se deplasa de la stația Universitate la Piața Romană a avut probleme tehnice și a fost retras în depou, a anunțat Metrorex joi dimineață. Incidentul a avut loc la ora 09:05, iar călătorii au fost debarcați la stația Universitate.

„Metrorex informează că astăzi, 21.07.2022, la ora 9:05, un tren care se deplasa dinspre stația Universitate spre Stația Piața Romană a întâmpinat o problemă tehnică, astfel mecanicul a decis debarcarea călătorilor în stația Universitate și retragerea trenului în depou pentru verificări și remediere. Călătorii au fost preluați de următorul tren sosit în stație. Precizăm că în urma acestui eveniment nu a fost pusă în pericol în niciun moment siguranța călătorilor.”, a informat Metrorex.

Metroul bucureștean întâmpină tot mai multe probleme tehnice. După defecțiunea din luna mai, care a dus la internarea mai multor persoane intoxicate cu fum, de la începutul acestei luni trenurile de metrou circulă cu mare întârziere.

Metrorex are datorii de circa 160 de milioane de lei la compania care face mentenanța trenurilor, ceea ce înseamnă că metroul circulă acum la intervale de 10-15 minute. Din acest motiv, în metrou se produce aglomerație, exact în perioada în care numărul cazurilor de covid crește rapid.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. A ajuns o Rusine sa mai umblii cu metroul. USL2.66, badarania suprema.

  2. După ce că vin rar, se mai și strică. Investighează cineva de ce sunt datorii uriașe ale Metrorex la firma care asigură mentenanța trenurilor? Investighează cineva de ce oamenii trebuie să stea o grămadă în stație și să circule înghesuiți, în caniculă și în nou val pandemic? Îi pasă cuiva de noi? Totul, absolut totul merge acum numai din inerție? Fără logică, fără responsabilitate.

    • Ați votat PSD 30% și PNL 25%, primiți ce meritați.

    • Nu le pasă, sa nu ne facem iluzii. Relaxat de pe bancheta din spate a masinii de serviciu, cu loc destul pentru picioare si cap si la o temperatura de 20 de grade, e greu sa-ti imaginezi cum e sa te duci la munca inghesuit ca sardeaua in conserva, transpirat si frustrat. Sunt convins ca aproape toti politicienii habar nu au cat costa o calatorie cu metroul sau tramvaiul, o paine amarata sau un litru de lapte. Si da, lucrurile inca merg din inertie, iar la o prima defectiune majoră care nu se va mai putea cârpi temporar, tot cetateanul de rând va suferi si va si plati in final reparatia corectă.

  3. Grindeanu PSD nu plătește mentenanța la Alstom.

  4. Proteste individuale pentru a nu mai plati intrarea la meotru. Eu am platit pana acum pe calatorii si la randul lor trebuia sa plateasca si ei mentenantele. A mai si dublat pretul calatoriei.

  5. Bine ca au asigurati banii pentru salarii, siguranta calatorilor este pe ultimul loc!!! Pentru asta nu fac greva!