G4Media.ro

Un traficant de persoane, arestat la Craiova. DIICOT: ”Dacă victima nu obținea…

Un traficant de persoane, arestat la Craiova. DIICOT: ”Dacă victima nu obținea suficienți bani din cerșit, era obligată să bea apă cu sare”

Procurorii de la DIICOT Craiova l-au arestat pe 30 septembrie, pe inculpatul C.B. pentru trafic de minori, lovire și alte violențe și trafic de persoane. A doua zi, Tribunalul a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

C.B. este acuzat că a forțat o fată de 15 ani  să cerșească în Craiova, aceasta fiind obligată să obțină cel puțin 50 de lei pe zi.

”Victima minoră era agresata fizic de către inculpat, pusă în genunchi și obligată să bea apă cu sare dacă nu obținea din cerșit suficienți bani. De același tratament au beneficiat și rudele acesteia, cărora li s-a interzis să ia legătura cu persoana vătămată, mama sa fiind agresată fizic în momentul în care a căutat-o la domiciliul inculpatului. Din acest motiv, persoana vătămată minoră a avut mai multe episoade de depresie și încercări de sinucidere prin îngurgitarea unor medicamente”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

În 2017, inculpatul și tatăl său au dus pe fată în Italia unde au pus-o să cerșească la Roma. Fata a fost salvată de un român care a luat-o de pe stradă și a ajutat-o să obțină un titlu de călătorie pentru a se întoarce în țară. Pe 25 septembrie anul acesta, C.B. s-a întâlnit întâmplător cu victima sa pe care a bătut-o, incident care a dus la arestarea sa.

Între timp, în 2018, prin inducere în eroare, utilizând metoda „Loverboy”, C.B. a obligat o altă femeie să practice prostituția în Marea Britanie.

”După ce persoana vătămată a sesizat autoritățile britanice, inculpatului C.B. i s-a cerut să părăsească Marea Britanie, primind interdicție de a mai sta în această țară. La întoarcerea în România, deși era însărcinată în luna a șaptea, persoana vătămată a fost obligată de către inculpatul C.B. să practice în continuare prostituția într-un apartament închiriat, clienții fiind recrutați prin publicarea unor anunțuri pe diferite site-uri de publicitate”, precizează sursa citată.

După ce femeia a născut, C.B. a forțat-o să cerșească pe străzile Craiovei.

Foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Si ce? Va fi eliberat inainte de termen, gratie lui Tudorel Toader.

 2. In oricare oras sunt indivizi care au 10 sau 20 de cersetori.
  Dimineata ii planteaza si seara ii culege.
  Si banii colectati.
  Pana la aceasta acțiune nu am vazut vreunul din parchete angajat sa destructureze rețelele.
  Despre Militie nimic nou.

 3. Incredibil cum l-a prins nea cezarica.
  Nu o mai fi cotizat

 4. Pentru cazuri de genul asta, sunt in stare sa trec peste orice scrupul moral si pedeapsa cu moartea imi pare acceptabila. Nu-l vad caindu-se, nu-l vad oprindu-se. nu-l vad aducand un bine in orice forma comunitatii umane… Nu suntem Dumnezeu, sa stim ce a gandit de a facut ce a facut, insa… insa cu legile pe care le avem, sa lasam liberi asa monstri… suntem cu totii vinovati. Mai ales politia, care crede ca toate femeile ajunse in asa situatii, is „niste curve”. Exista si japite ordinare… insa pentru cele care sunt victime… da, pentru ele, merita rascolita toata mocirla!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.