G4Media.ro

Un sportiv din Suceava și-a luat concediu fără plată o lună pentru…

Sursa foto: Suceava News

Un sportiv din Suceava și-a luat concediu fără plată o lună pentru a face voluntariat la Spitalul Județean de Urgență

Sportivul Sorin Mihalescu, component al lotului naţional de Kickbox al României, și-a luat o lună de concediu fără plată pentru a deveni voluntar la Spitalul Județean din primul oraș din România aflat în carantină, din cauza coronavirusului, potrivit Monitorul de Suceava.

”Respect Sorin Mihalescu!! Este un voluntar din Suceava care şi-a luat o lună concediu fără plată, și-a trimis copilul şi soția de acasă să îi protejeze și este în prima linie la Spitalul Județean de Urgență Suceava, la primiri urgențe!!! Jos pălăria!!! Suceava suntem noi şi are oameni adevărați!! Doamne ajută!!!”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Buliga, președintele Uniunii Judeţene CNSLR Frăţia Suceava, conform sursei citate.

Sursa foto: monitorulsv.ro

Potrivit publicației, sunt mai mulți suceveni care au răspuns imediat apelului de a ajuta cadrele medicale din cea mai mare unitate medicală din județ, după ce au făcut cursuri de voluntari organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava.

Sorin este antrenor personal și a făcut parte din lotul naţional al României care a participat spre finele lui 2018 la Campionatul Mondial Unificat de Kickbox. Competiţia, care a avut loc în localitatea Carrara, din Italia, a beneficiat de un record de participare, pe tabloul de concurs aflându-se nu mai puţin de 5.000 de luptători, din 107 ţări. Sorin Mihalescul a reuşit un parcurs foarte bun, izbutind să obţină medalia de bronz a categoriei 74 de kilograme la stilul K1 light.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Mare prost……pfffffff……

  2. Toata stima,Doamne ajuta ! Multa sanatate.

  3. Publicitate ieftina la ” fapte bune” ..bravo lui,dar oricum era în concediu fără plată… de unde si A luat concediu fără plată dacă el e antrenor personal ,si activitățile sportive sunt interzise .. este meritoriu ce face ,dar hai lăsați bravura …

  4. Bravo, remarcabil OM!

  5. e antrenor personal deci na, putea sa dea lectii pe SKype sa zicem. Oricum omul e curajos si dedicat. AVem nevoie de mai multi ca el.