G4Media.ro

Un singur proiect românesc – printre cele peste 180 de proiecte câștigătoare…

Un singur proiect românesc – printre cele peste 180 de proiecte câștigătoare ale granturilor acordate de Consiliul European pentru Cercetare, în valoare totală de 450 milioane de euro

Consiliul European pentru Cercetare (ERC) a anunțat, marți, cei 185 de câștigători ai granturilor sale pentru cercetare pe termen lung anunțate anul trecut, granturi în valoare de 450 de milioane de euro și care acoperă toate domeniile – de la viruși și tratamentul cancerului la schimbări climatice și combaterea violenței împotriva femeilor prin măsuri economice. Printre câștigători se numără un singur cercetător din România.

Este vorba despre Ioana Feodorov de Institutul de Studii Sud-Est Europene al Academiei Române. Aceasta a propus o cercetare pe tema (titlul e redat conform anunțului ERC, în limba engleză): “Early Arabic Printing for the Arab Christians. Cultural Transfers between Eastern Europe and the Ottoman Near-East in the 18th century”.

Citește articolul integral pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. De la cacațavencii lui bușcu, șeful trolilor de la mafia PRO-PSD. Toate fantoșele, la unsion ”aaaaaa”, nu că n-ar exprima retardul mintal de care suferă trolii securiști. E foarte ușor să aliniezi toate fantoșele, să le vadă lumea cum fac ”aaaaa”, după care, ofticați că sunt luați la mișto, să-i vezi cum se reduc la una singura care ”o suge”. Dacă mai era cineva care se întreba de ce a pierdut PSD-ul alegerile, păi uite de ce, că s-au lăsat pe mâna mireilor, bușcilor, curilor, doreilor, rachilor și pielenilor care se cred mari ”formatori de opinie” și ”social media influenceri” -muhahhahahaaa:))))) când ei, săracii doar la ”supt” se pricep. Aaaa o sug pe degeaba uneori dar acum mi-e foame și vreau merdenele!

    • Odată îngenunchiați și terminați dascălii, petrovii, asistații, tu-doreii, gigeii, X-lincii, spawnii, demonazii, sanitarii și celelalte fantoșe de trol deconspirate, au mai rămas cu trolarea numelui bad@. ”Decât” atât mai poate mafia PRO-PSD. Până la toamnă, s-a terminat și ”merdeneaua” dar marea lor problemă nu e că încă de pe acuma ” o sug pe degeaba” și că o să ”moară de foame”, ci cui o să le mai fie sclavi, că ei nu pot trăi fără zăbală.

    • Ahaha! Medicamente! Mâncare! Copeici! Mafia! Uraaaa trăiască romania mare!

    • da,da, mai ales ”copeici”, ale plac ”la” (cum zic ei) sputnikarii analfabeți care fură numele altora. Nu le-o fi spus nimeni că s-a schimbat ora și că s-a dat secolul înainte, ei tot cu kaghebisme d-astea de pe vremurile de glorie.

  2. Felicitări G4Media pentru promovarea lucrurilor pozitive!

    • Daca nu cumva ai fost ironic, ma intreb ce anume e pozitiv in faptul ca un singur proiect romanesc se afla printre cele 180 castigatoare (aproximativ 6 proiecte pe tara ar fi media pentru UE)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.