G4Media.ro

Un senator și patru deputați ai partidului controlat de Dan Voiculescu, PPUSL,…

Un senator și patru deputați ai partidului controlat de Dan Voiculescu, PPUSL, intrați în Parlament pe listele PSD, anunță formarea propriei grupări ”independente” în forul legislativ

Cinci parlamentari PPUSL, partidul controlat de Dan Voiculescu, au anunțat vineri, într-un comunicat de presă, înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale și că vor activa ca independenți, afiliați Grupurilor parlamentare ale PSD.

Cei cinci au candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie pe listele PSD.

Este vorba despre deputata Grațiela Gavrilescu, împreună cu alți patru parlamentari – deputații Steluța Cătăniciu, Vlad Popescu și Ana Loredana Predescu, respectiv senatorul Laurențiu Mihai.

Pentru formarea unui grup parlamentar propriu, un partid are nevoie de minimum zece deputați și șapte senatori.

PPUSL, partidul controlat de Dan Voiculescu, nu a reușit să intre în Parlament la alegerile din 6 decembrie, când a obținut doar 1,1% din totalul voturilor exprimate.

PSD-ul condus de Marcel Ciolacu a refuzat anul trecut să mai joace rolul de remorcher politic pentru partidul lui Voiculescu, așa cum a făcut în ultimele două decenii, când a făcut alianță cu formațiunea mogulului Antenelor, indiferent de numele cum s-a numit aceasta de-a lungul timpului ( PUR, PC, PPUSL).

Totuși, Ciolacu a oferit mai multe locuri eligibile pentru câțiva candidați ai lui Dan Voiculescu, care acum au decis să își formeze această grupare independentă, care însă nu are personalitate juridică și nu este recunoscută ca atare de regulamentele parlamentare.

Foto: Dan Voiculescu. Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Mafia încearcă uzurparea puterii de stat.

 2. Turnatorul securisto comunist ciumat Varanul Voiculescu trebuie arestat de urgenta,va pune in mare pericol Romania

 3. Acești „independenți” vor juca alături de AUR așa cum de la început le-a ursit Voiculescu.
  La derută au fost puși pe listele PSD.

 4. Varanul comunistoid mafiot regrupeaza mafia ciuma rosie pt a pune la cale ceva urat si pervers, va avea un sfarsit groaznic, in streang

 5. Respectivii vor purta denumirea Grupul Varanilor din ȘParlament.
  Simbol 🦎.

 6. Saracu’ Turnatorescu, chiar isi face iluzii ca poate sa-si puna pe picioare vre-un partid (nou sau resapat) care sa-i sustina misculatiile in parlament. Omul chiar nu realizeaza cat de expirat e, cat de rau ii miros a cah bashinile din cap.

 7. Poza e de Animal Planet, emisiunea despre marile reptile pe cale de disparitie.

 8. Cel mai mare uzurpator al națiunii române din punct de vedere politic ,economic un distrugător de țară cum nu s-a pomenit nici la fanarioți. Acest individ malefic alături de încă câțiva pesedei de frunte foști sau actuali și câțiva peneliști marcanț,unii pela pușcărie trebuia înlăturat de mult timp din viața românilor. Din cauza lor au plecat milioanele de romăni în străinătate. Au furat conturile securității ,au vândut și distrus industria Romăniei.Uitati-vă și la frații Negoiță nepoții securistului contabil fost președinte la Dinamo, Anghelache.La vremuri noi tot ei cu directivele NKVD.Să nu prospere ronănii de rand,doar securiștii.

 9. Si ce, PSD nu e tot al lui? Nu inteleg schema.