G4Media.ro

Un salon de Terapie Intensivă va fi deschis la spitalul mobil de…

Un salon de Terapie Intensivă va fi deschis la spitalul mobil de la Leţcani din Iași pentru pacienţii din Neamţ / Nelu Tataru a ajuns la Piatra Neamț, urmând să se deplaseze și la Iași în această noapte

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat că va fi deschis încă un salon de Terapie Intensivă de la spitalul mobil de la Leţcani pentru a primi pacienţii afectaţi de incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ.

Ministrul Sănătății, Nelu Tataru a ajuns la Piatra Neamț, urmând să se deplaseze și la Iași în această noapte.

„Sunt locuri pentru şase pacienţi COVID-19 pozitivi, pacienţi de Terapie Intensivă. Vor fi duşi direct la spitalul mobil de la Leţcani, unde deschidem încă un salon de şase paturi Terapie Intensivă. Două locuri libere mai erau în urmă cu două ore. Vom putea să absorbim toţi pacienţii cu probleme de la Neamţ. În total vor fi disponibile 18 paturi. Încercăm să rezolvăm problemele de personal”, a spus Dorobăţ.

Terapia Intensivă de la spitalul mobil de la Leţcani, care pe perioada pandemiei este spital COVID-19 şi funcţionează ca secţie exterioară a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, are o capacitate totală de 100 de locuri.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. La puscarie cu voi!

  2. demisia, neluțu, arsene, orban

  3. Parca nu era bun spitalul din Letcani pentru PNL, nu? Mai ales au fost primari PNL care nu au vrut să se asocieze la acest proiect. PeeSeeDee e de vina și noi PNL facem numai lucruri bune.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.