G4Media.ro

Un român din Germania împarte gratuit șoferilor de TIR mănuși, dezinfectant, săpun…

Un român din Germania împarte gratuit șoferilor de TIR mănuși, dezinfectant, săpun și apă. ”Laudă-te și tu atunci când faci un bine! Vreau să vă văd pe toți că vă lăudați!”

Șofer de meserie, Constantin Troncotă, un român originar din Timișoara și stabilit în Germania, oferă o lecție de implicare civică în lupta contra coronavirusului. Constantin merge prin parcările din Germania și oferă gratuit șoferilor de tir hârtie igienică, mănuși, dezinfectant, săpun, ochelari de protecție și apă. Mai ales că din cauza restricțiilor impuse mulți dintre șoferii de TIR care circulă pe șoselele Europei nu au acces la magazine sau la echipamente de protecție.

”Laudă-te și tu atunci când faci un bine! Vreau să vă văd pe toți că vă laudați. Eu astăzi mă laud, merg prin parcările din Germania și ofer gratuit șoferilor: hârtie igienică, mănuși, dezinfectant, săpun, ochelari de protecție și apă. Mulțumesc, Roman Pamfiloiu Cristi Crs Vale Vale Andrei Cosmin Sabau Cipio și Andrei Novac.” a scris Constantin pe pagina sa de Facebook.

       

”Am investit aproape 2100 de euro, bani personali, nu am luat niciun leu de la șoferii pe care i-am ajutat! După ce am început acțiunea, am vorbit cu câțiva prieteni care m-au sprijinit și ei. Am făcut peste 1000 de kilometri deja, iar acum, după ce termin de vorbit cu dumneavoastră, merg încă o dată.” a declarat Constantin Troncotă pentru G4Media.ro.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Sursa foto: Facebook Constantin Troncotă

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Da de ce trebuie sa te lauzi???numa fariseii fatarnici faceau asa,se bateau in piept ca ce grozavi erau ei.foarte bine ca faci asa ceva dar nu astepta statuie.

  • Puterea exemplului. Eu cred ca noua ne lipsesc exemplele bune. Stam in mocirla si atat vedem.

  • @Jardel nu ai inteles mesajul.
   Romanului ii place sa se laude, asta e materialul clientului, cu asta lucram, baiatul e constient de asta si lanseaza provocare in acest sens.
   Foarte inteligent lansata provocare, in nici un caz visator ca sa faci bine in anonimat si altele de acest gen care sunt in fapt binele suprem dar noi ca natie inca nu am ajuns acolo, dar vom ajunge.
   Pana atunci isteata provocare, iti place sa te lauzi bagate pe asta !!!

 2. „A fi Om e lucru mare ,a fi Prost nu-i de mirare”

 3. @Jardele, n-ai înțeles nimic! Poate îl rugăm pe interpretul Guvernului sa te ajute…

  Constantin Felicitări pt inițiativa! La cat mai multi astfel de oameni, e singurul mod de a umple neajunsurile altora. Eu sunt voluntar și pt moment am 4 persoane in vârsta cărora le fac cumpărăturile și nu mă opresc la acest număr.

  • Evr 6:10
   Căci* Dumnezeu** nu este nedrept ca să uite osteneala† voastră şi dragostea pe care aţi arătat-o pentru Numele Lui, voi, care aţi ajutorat†† şi ajutoraţi pe sfinţi.

  • Felicitări! aveți un suflet mare,Dumnezeu să vă răsplătească pentru tot ce faceți ,cu siguranță sunt mulți șoferi care au nevoie de aceste produse.

 4. Cinste celor care ajută și nu cer nimic în schimb.Sunt mândru de faptul că ești român de al meu,lăudați-vă și voi ceilalți români că ați făcut ceva ptr.semenii voștri!

 5. Felicitări pentru ce faci!

 6. Matei 6:1-4
  [1]Luaţi seama să nu vă îndepliniţi neprihănirea voastră înaintea oamenilor, ca să fiţi văzuţi de ei; altminteri, nu veţi avea răsplată de la Tatăl vostru, care este în ceruri.
  [2]Tu, dar, când faci milostenie, nu suna cu trâmbiţa înaintea ta, cum fac făţarnicii în sinagogi și în uliţe, pentru ca să fie slăviţi de oameni. Adevărat vă spun că și-au luat răsplata.
  [3]Ci tu, când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta,
  [4]pentru ca milostenia ta să fie făcută în ascuns; și Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti.

  • Cu domnul Daniel -patriarhul Românie ce facem ?Si el s-a laudat ca a facut o donatie da 10.000 lei si el este unul di fatarnicii si fariseii sinagogi!!!!

  • Cu siguranta putea mai mult,,,preafericitu

  • Da, lasa citatele din biblie, ceva concret in afara de a fi Gica-contra, ai facut !? Ca daca nu, fariseul esti tu.

 7. Dar dacă ajuți un nemernic? Este foarte grav.

 8. Buna ziua!Oana,poate traduci”nemernic”!!Omul dă săpun și materiale de dezinfecție!Este complice la IGIENA!

 9. Buna ziua!Oana,poate traduci”nemernic”!!Omul dă săpun și materiale de dezinfecție!Este complice la IGIENA!