G4Media.ro

Un român a alertat un întreg oraș din Italia după ce i-a…

Foto: Pixabay.com

Un român a alertat un întreg oraș din Italia după ce i-a dat fiului să se joace cu o grenadă reală, dezamorsată / Au intervenit protecția civilă, polițiștii locali, geniștii și carabinierii, iar un bloc a fost evacuat

Un român stabilit în Italia a panicat întreaga comunitate din orașul Castel Goffredo (Mantova, Lombardia) după ce i-a dat o grenadă fiului său „să se joace de-a războiul”, cu prietenii săi, relatează Corriere della Sera.

Copilul a uitat, seara, grenada reală, dar dezamorsată, în fața intrării blocului și a fost găsită în zori de un locatar care se întorcea din tura de noapte de la serviciu.

Speriat, bărbatul a dat alarma și la fața locului au sosit carabinierii, pompierii, poliția locală și protecția civilă. Zona a fost izolată, iar blocul de apartamente a fost evacuat ca măsură de precauție.

Carabinierii demarează cercetările iar  Prefectura alertează echipa de geniști staționată la Cremona. Între timp, în toată această agitație, persoana care lăsase bomba cu fiul său și cu prietenii vineri după-amiază sosește în stradă și explică situația carabinierilor, susținând, de asemenea, că poate recupera arma pe cont propriu: „Nu vă faceți griji, este goală, o pot duce acasă”, le-ar fi explicat acesta autorităților.

Zona a fost delimitată și încercuită pentru a permite geniștilor să lucreze. Carabinierii efectuează investigațiile pentru a afla de unde a avut românul grenada.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...