G4Media.ro

Un restaurant din Galați a fost închis temporar de Protecția Consumatorilor și…

Un restaurant din Galați a fost închis temporar de Protecția Consumatorilor și amendat cu 30.000 de lei după ce inspectorii au găsit excremente și produse expirate

Un restaurant din Galaţi a fost închis temporar, miercuri, de către comisarii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC), după ce au fost descoperite mai multe nereguli, fiind găsite excremente de şoarece şi produse expirate. Localul a primit şi o amendă de 30.000 de lei.

Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi, Sorin Susanu, a declarat că reprezentanţii instituţiei au mers, miercuri, într-un control la un restaurant din zona centrală a municipiului Galaţi.

„Chiar dacă nu avem RCA-uri pentru maşinile din dotare şi în curând vom rămâne şi fără curent şi gaz (avem preavizul de debranşare), astăzi comisarii ANPC Galaţi s-au deplasat (per pedes) la un restaurant din zona centrală a municipiului Galaţi unde au fost descoperite deficienţe care puneau în pericol sănătatea consumatorilor. Pentru abaterile constatate a fost aplicată amendă de 30.000 lei şi a fost oprită activitatea. Este totuşi de apreciat atitudinea constructivă a patronului care a înţeles greşelile şi şi-a asumat remedierea acestora. Restaurantul nu va fi redeschis până nu remediază problemele”, a declarat Sorin Susanu.

Echipele de control au descoperit mizerie, produse expirate, alimente păstrate în condiţii improprii, dar şi excremente de şoarece.

sursa: News.ro, sursa foto: CRPC

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Ce mai da PSDul cu bata în ăștia!

  2. Toate ca toate, dar se știe că rumânu’ rabdă orice pănă la excremente expirate. Excrementele musai să fie proaspete și de casă, proaspăt culese din curte, adică no, de la buda din fundul curții!

    :))))))

  3. Și consumatorii/clienții, nu ar trebui să afle și cum se numeste restaurantul din centrul orașului care a fost verificat, sancționat și inchis ?
    Puneți și punctul pe i , altfel scrieți povești absolut inutile !!

  4. Produsele erau probabil pastrate pentru a fi comercializate in sezonul estival pe litoral.

  5. Nu era corect sa știm și noi despre ce restaurant este vorba,atunci de ce mai anunțați că s-au găsit ce s-au găsit, foarte bine,să mai treacă pe acolo!