G4Media.ro

UPDATE Un reporter ProTV din Târgoviște, cercetat pentru acte sexuale cu minori…

sursa foto: Alba24

UPDATE Un reporter ProTV din Târgoviște, cercetat pentru acte sexuale cu minori / Cum reacționează postul de Televiziune / Parchetul confirmă efectuarea unor percheziții la domiciliul bărbatului

UPDATE 21:00 Pro Tv a transmis un punct de vedere în cazul reporterului din Târgoviște, care ar fi anchetat pentru acte sexuale cu minori.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, transmis reprezentanții Pro TV într-un comunicat.

Știrea inițială

Un jurnalist, reporter ProTV din Târgoviște, Marius Buga, s-ar afla sub cercetarea Parchetului, fiind acuzat de acte sexuale cu minori (băieți).

Potrivit surselor G4Media, la domiciliul bărbatului s-au efectuat percheziții.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 și 4 lit. c din Codul Penal. Facem mențiunea că, la acest moment al anchetei, nu pot fi făcute alte precizări, urmând ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un comunicat” se precizează în comunicatul oficial transmis de Parchet.

Vom reveni cu detalii pe marginea acestui subiect.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. ADN deg.enerat, dereglat ascuns sub masca unui ong…un bolnav cu instincte reptiliene mișună în jurul copiilor noștri.

  • Bine ca nu e ascuns sub masca unui popă…idiọtule.

  • Rydes , dacă este adevărat ce scrii, propun să nu mai fie lăsați copiii în mănăstări.

  • Trageți un șut în 🥚🥚 cu bărbia!
   A scris autorul articolului,, ong”?.Voi admiratorii regimurilor totalitare aveți ororoare la tot ce are sigla ,, ong”. La oase e locul vostru.

 2. Pai copilul ala are mai putin de 15 ani.

  Art 220
  alineatul (1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
  ….
  alineatul (4) Fapta prevăzută în alin. (1)-(3) se sancţionează cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi, atunci când:
  ….
  ….litera c) a fost comisă în scopul producerii de materiale pornografice.

 3. Urmeaza sa fie dat in vileag si George Buhnici sunt facuti din acelasi aluat

 4. Alt titlu
  Alte greseli gramaticale

  Televiziune se scrie cu t mic