G4Media.ro

Un propagandist rus acuză Germania că a declanșat „Operațiunea Barbarossa 2”: Scholz…

captura twitter

Un propagandist rus acuză Germania că a declanșat „Operațiunea Barbarossa 2”: Scholz – al doilea Adolf Hitler, Annalena Baerbock este „Ribbentrop în fustă”

Într-o înregistrare video difuzată pe Twitter, Igor Korotcenko, un propagandist rus prezentat drept „expert militar”, acuză Germania că a lansat „Operațiunea Barbarossa 2” și îl numește pe cancelarul Olaf Scholz „al doilea Adolf Hitler”, potrivit Sky News.

Vorbind la televiziunea de stat rusă, Korotcenko a spus:

 • „Cancelarul german Olaf Scholz a pus în aplicare, în esență, Operațiunea Barbarossa 2.
 • „Și ar trebui să evaluăm acțiunile actualului guvern german pe această bază.
 • „Într-un fel sau altul, a avut loc reîncarnarea fascismului.
 • „Așadar, Scholz ar trebui să fie privit de Rusia ca un al doilea Adolf Hitler, iar Annalena Baerbock ca Ribbentrop în fustă.”

Săptămâna aceasta, Germania a declarat că va furniza 14 tancuri de luptă Leopard 2 Ucrainei și că va autoriza alte țări europene să trimită până la 88 de tancuri suplimentare.

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a declarat că echipajele ucrainene vor începe antrenamentul în Germania în zilele următoare pe Marders, care sunt vehicule de luptă pentru infanterie, de fabricație germană, urmând ca antrenamentul pe Leopard 2, mai grele, să înceapă „puțin mai târziu”.

De asemenea, SUA au declarat că intenționează să trimită 31 de tancuri Abrams M1 forțelor ucrainene.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Hahaha, le crapa vena la gat la rusnaci! Turbeaza de ciuda! Doar se stie ca nu reactionezi agresiv decat atunci cand te deranjeaza ceva cu adevarat. „Superputere”, ce gluma!

 2. Trebuiesc eliminați!

 3. Eu cu Florin am studiat la scoala vietii!!
  Si am absolvit Magna Cum Laude!!
  Asa ca nu mai fiti carcotasi!!

 4. Mujicilor, jigo. diilor, nu este aceeași treabă. Ribbentrop a fost prietenul vostru la împărțirea Europei în două sfere dr influență. Acum nu mai aveți prieteni.

 5. Sigur că da.
  E măcel pentru rusZnaci.

 6. :)))

 7. G4 serios, eu inteleg ca aveti un public adolescent incult, insa ce mama naibii 😀
  Este propagandist. Este strict meseria sa: minciuna la televizor. Stil Antena 3. Ceva vesti despre minciunile propagandistilor romani de la A3, ceva? 😉
  Propagandist tv = influencer Instagram/TikTok

 8. bă ce le mai place la emisiunea aia dă ca💩💩c💩💩💩💩at sa faca p.or.nache istoric cu fantezii putleriste…bă veniti dreq imbracati in latex toti cu caschete sovietice …si tuta aia sa le dea m…la toti mosii aia pă post dă vyacheslav molotov…😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 9. Ca sa aveti inca un motiv in plus sa va suparati, veti avea pe cap fix >>88<< de tancuri. Prietenii stiu de ce.

  • Nazzzist impuzzzit, de ce nu esti pe front in Ucraina daca il admiri asa de mult pe Adolf???

  • @Marcel Trollacu – Bai baiete, vezi ca ti s-a umflat o vena la gat, sezi linistit ca o sa pleznesti. Ori ai furatul nick-ul, ori ai schimbat macazul, ca am impresia ca nu ai inteles ce a vrut sa zica Gogu.

  • Si fiindca adolf s-a dus, umbra lui pe Pamant este acum nazistul No1 Putin, cel care se crede marele maestru care decide daca o natiune are dreptul sa existe.
   Din 24.02.2022 Ucraina a fost declarata stat inexistent iar natiunea ucraineana o geseala pe care mama rusia este nevoita s-o indrepte, fie si cu pretul vietii a milioane de oameni care nu se lasa convinsi de povestile lui dughin

  • Alt marcel
   Si fiindca adolf s-a dus, umbra lui pe Pamant este acum nazistul No1 Putin, cel care se crede marele maestru care decide daca o natiune are dreptul sa existe.
   Din 24.02.2022 Ucraina a fost declarata stat inexistent iar natiunea ucraineana o geseala pe care mama rusia este nevoita s-o indrepte, fie si cu pretul vietii a milioane de oameni care nu se lasa convinsi de povestile lui dughin

 10. Mai bine zis mangă cum laude!

 11. Propagandistul lui peste prajit in rusia a uitat sa-l adauge si pe Molotov langa Ribbentrop! Le aducem noi aminte.