G4Media.ro

Un primar de la granița cu Serbia, disperat de lipsa medicilor: ”Ne…

Sursa foto: Pexels / Karolina Grabowska

Un primar de la granița cu Serbia, disperat de lipsa medicilor: ”Ne zbatem, ne străduim, ne dăm toată silința…” / ”Degeaba avem apă, canalizare, drumuri și nu putem avea un minim de servicii medicale”

Tinerii medici care îşi doresc să profeseze în comuna Bozovici, județul Caraș Severin, după reabilitarea spitalului comunal, vor avea parte de o serie de beneficii din partea primăriei. Edilul Adrian Stoicu este hotărât să le ofere mediciilor chiar şi locuinţe ca să-i atragă în Valea Almăjului, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Reșița.

“Din punct de vedere administrativ suntem pregătiţi inclusiv să le decontăm transportul dacă e nevoie să facă navetă. Avem şi patru apartamente ale primăriei pe care le putem pune la dispoziție, adică orice au dânșii nevoie suntem aici îi sprijinim din toate punctele de vedere, ne zbatem, ne străduim, ne dăm toată silința să găsim ce e mai bun pentru sănătate. Degeaba avem apă, canalizare, drumuri și nu putem avea un minim de servicii medicale”, spune primarul.

Spitalul Comunal din Bozovici închis în 2011, transformat un an mai târziu în secţie externă a Spitalului Judeţean din Reşiţa, va fi complet reabilitat. Documentaţia este în lucru, iar de luna viitoare vor începe lucrările de modernizare.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. si parandaratul la domn’ primar cat e? ca stim cum functioneaza sistemul PSDNLUDMR